Önkéntesnek kimenni?
Sziasztok!
Kenyába szeretnék menni önkéntesnek. Még sohasem voltam, ezért az lenne a kérdésem, hogy aki már járt Kenyában, elmondaná, hogy mik a tapasztalatai? Mennyire veszélyes pl. Nigériához viszonyítva?
(Attól légyszi kíméljetek meg, hogy itthon kellene segédkezni)
Előre is köszi a válaszokat!

Kedves Kérdező!
Keresd meg a Taita Alapítványt, nekik Kenyában van árvaházuk, biztosan segíteni fognak majd neked, hogy kijuss oda önkéntesnek.
Honlapcímük: www.taita.info
Üdv: Anna
Mindenikek nagyon szépen köszönöm, aki biztatott vagy pozitív hozzászólást küldött :)
Kedves utolsó én is hasonlóan gondolom, ha valaki egyszer megkedvelte Afrikát soha nem fogja elfelejteni, illetve biztos, hogy vissza fog vágyni. Olyan különleges varázsa van a kontinensek, és főleg az ott élő embereknek, hogy az mindenkit, aki kicsit is fogékony a jóra, magával ragadja!

Kérdező, sok sikert az afrikai utadhoz, egyáltalán nem baj, hogy ezt az évet még megcsinálod.
Az utolsó kommentelővel teljes mértékben egyetértek.
Javaslom, hogy majd írj blogot, ha kint leszel Afrikában, biztosan nagyon sok embert fog érdekelni.
Lariamot szerintem ne szedjél, mert nagyon káros az idegrendszerre, vannak jobb, és kevésbé káros gyógyszerek, mint a Lariam.
Vigyázz magadra, és sok sikert.
Üdv: Anna-Napirai
Ui.: Én is nagyon szeretem Afrikát, de még nem voltam ott soha.

Igazad van, menj!
Aki nem járt még Kenyában /és itt nem az üdülőparadicsomokról beszélek/, az el nem tudja képzelni hogy élnek ott az emberek! Az első pár évben minden alkalommal sírva mentem vissza a szállodába, szörnyű, megrázó élmény volt!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!