Milyen tapasztalaitok vannak kisbabás egyiptomi nyaralásról?
NEM a negatív véleményeket várom (meleg, fertőzésveszély, hasmenés, stb.), hanem olyanokét, akik már bevállalták 0-2 éves kisbabával. Volt-e probléma, ha igen, akkor mi?
Októberben mennénk, általunk ismert 5 csillagos, tiszta szállodába, és nem igazán mozdulnánk ki onnan.
Ha én nem szállok vitába azokkal a válaszolókkal, akik ellenzik a kisgyermekes repülést, akkor más se tegye. Ezer ellenérvet tudnék felsorolni, de ezek az emberek úgysem fogják megérteni, felfogni.
Nagyon elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől, így ha valaki folytatni akarja, akkor indítson új kérdést, pl. "Repülnél-e kisbabával" címmel.
Köszönöm.
Én lennék az aki a 2 kisbabával volt egyiptomban :)
egy élmény...a gyerek az oda vissza utat végig aludták le és fel szállásnál itattam öket h ne fájjon a fülük még véletlen sem!
ahogy egyenesbe került a gép már aludtak is:)
a meleget jol türték...a kaja izlett nekik...kétszer mentünk be a városba sétálgatni ....olyan 9 ige voltunk el,ilyenkor már hosszu nadrág ,hosszú pulcsi el kell!!!
a tengert imádták .....mit mondjak még nyugodtan menj!!!!! ne hallgass senkire csak saját ösztöneidre:)jaaahhhh és imádják odakinn a kicsiket,mindenkinek van egy kedves szavuk a gyerekekhez,akárhány üzletbe be mentünk ajándékot kaptak....imádtuk nagyon!!!jo utat ha mész!ha van kérdésed csak irj nyugodtan :D !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!