Milyen tapasztalaitok vannak kisbabás egyiptomi nyaralásról?
NEM a negatív véleményeket várom (meleg, fertőzésveszély, hasmenés, stb.), hanem olyanokét, akik már bevállalták 0-2 éves kisbabával. Volt-e probléma, ha igen, akkor mi?
Októberben mennénk, általunk ismert 5 csillagos, tiszta szállodába, és nem igazán mozdulnánk ki onnan.
Jah és köszönd meg nekem, hogy lelkiismeretesen felhívom a figyelmedet ezekre a dolgokra, ha már magadtól nem tudod.
Nem mintha miattad csinálná, csak szegény poronty értelmesebb anyukát érdemelt volna.
Utolsó:
Őszintén, szerinted hány óceán felett kell átrepülni Egyiptomig? Használhatsz a kérdés megválaszolásához nyugodtan térképet...
Oké, akkor még egy kicsit pontosítok, mert látom abszolut nem vagy képbe:
Szerinted 10.000 méteren szárazföld fölött hányszor van olyan vihar, ami komolyan zavarja a repülőt (segítek, soha... )
Én továbbra is támogatlak, mikor Helsinkibe repültem , tele volt a gép szoptatós pici babákkal, mindegyik kibírta.
Annak aki meg a 2 éves gyerekét még strandra sem viszi...hát mit is mondhatnék, egy gyökér.Nem cukorból van az a gyerek.
És hány de hány picibabás család volt Egyiptomban, azok is odakerültek valahogy Angliából,meg Oroszországból..
A gyerek nincs cukorból, de a körülötted lévők nem kíváncsiak a Te gyereked ordítására. Én legalább is mindig rosszul érzem magam, mikor másnak a csemetéje üvölt a fülembe, mikor pihennék.
A gyerek meg marha jól érezheti magát, ha már a strandos témánál vagyunk... Visít ha a vízbe rakod, visít, ha a napon van, szomjas, éhes, bekakilt, bepisilt, aludna, stb stb... Kell ez egy gyereknek? Szerintem nem.
A repülő meg tök mindegy milyen viharba keveredik, egy 2 év alatti gyereknek nem való a repülés. Az, hogy vannak buta, felelőtlen szülők, nem jelenti azt, hogy másoknak is úgy kell tenni.
32 százalékos! Te nem vagy komplett!!!!
Meg a többi kedves válaszoló is, akik 100 százalék férfiak. Már neharagudjatok, de akkor béreljetek ti magángépet, vagy ne turistaosztályon repüljetek. Akkor utóbb már a gyerekes családok ne is menjenek sehova?! Na ez az undoritó beszéd és gondolkodásmód amit ti itt leirtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!