Segíteni szeretnék a szegény embereken Afrikában! Ha tehetném már holnap utaznék egy szegény Afrikai országba ( Etiópia, Uganda, Ruanda. Stb. ) Hová kéne fordulnom ezzel az ötletemmel és milyen munkát tudnék ott vállalni? Egy 20 éves fiú.
Nem számít a nehéz Afrikai körülmény, én segíteni akarok. Az angol nyelvtudásom jó, van egy érettségim. Kb ennyi.Sokan mennek ki Nyugatra, mert a boldogságukat ott keresik.
Hiába az anyagi gazdagság, ha a boldogság nem jön. Arra gondoltam, hogy számomra nagyobb öröm lenne, ha azokon a szegény embereken tudnék segíteni. Nem mint a gazdag fehér, hanem mint a társuk.
Kedves Kérdező!
Nagyon örültem a kérdésfeltevésednek, és nagyon örülök annak, hogy te ilyen rendes ember vagy, én is hasonlóan gondolkodom a világról.
Szerintem vedd fel a kapcsolatot az Afrikai-Magyar Egyesülettel. A honlapcímük: www.ahu.hu
Aztám menj rá az alábbi linkgyűjteményre, itt is nagyon sok Magyarországon működő Afrikával foglalokozó szervezet van: www.afrika.lap.hu
Ha gondolod, írjál privit, szívesen beszélgetnék veled, mert úgy tűnik számomra, hogy rokonlelkek vagyunk.
Én egy huszonynolc éves lány vagyok, és számomra nagyon fontosak az emberiség problémái.
A többit bővebben, ha úgy döntesz, hogy írsz privit.
Üdv: Anna
google jó barát, csak pötyögd be. :) számtalan iskolát, szervezetet találsz.
én velük voltam: www.drh-norway.org
magyarul is megtalálod: [link]
Bárcsak nekem is tudnál segíteni...:(
Jó hogy vannak azért ilyen emberek mint te..Csak már Afrikából is utazhatnának ide segíteni nekünk!
Sok szerencsét a küldetésedhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!