Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Segíteni szeretnék a szegény...

Segíteni szeretnék a szegény embereken Afrikában! Ha tehetném már holnap utaznék egy szegény Afrikai országba ( Etiópia, Uganda, Ruanda. Stb. ) Hová kéne fordulnom ezzel az ötletemmel és milyen munkát tudnék ott vállalni? Egy 20 éves fiú.

Figyelt kérdés

Nem számít a nehéz Afrikai körülmény, én segíteni akarok. Az angol nyelvtudásom jó, van egy érettségim. Kb ennyi.Sokan mennek ki Nyugatra, mert a boldogságukat ott keresik.

Hiába az anyagi gazdagság, ha a boldogság nem jön. Arra gondoltam, hogy számomra nagyobb öröm lenne, ha azokon a szegény embereken tudnék segíteni. Nem mint a gazdag fehér, hanem mint a társuk.

2011. febr. 16. 22:10
1 2
 11/15 anonim válasza:
előző vagyok, cs azóta végigolavstam a válaszokat és látom h nem árt kifejtenem:) enegem is ugyanez érdekel, most járok utána, még 100%ig én sem tudom h működik, amit írtam, de arról szól, h londonban van egy szervezet, ahova kimész, te fizeted a repülőutat + van egy asszem 500 fontos regisztrációs díj..aztán első 6 hónap arról szól h pénzt gyűjtesz a tanfolyamodra, használtruha gyűjtéssel, szórólapozással, közben kapsz szállást, ellátást..követező 6 hónap a tanulási időszak, ami nagyobb részt gyakorlatból áll, közben angol nyelvleckéket is kapsz, és újságárulással szerzed meg az afrikai vagy indiai utadra a pénzt..közben kapod a szállást és az ellátást..és akk a következő 6 hónap a kiutazás..választhatsz h afrikába v indiába..de télleg ha rákeresel így h 2011 önkéntes munka afrikában akkor ezt fogod kapni:)
2011. márc. 12. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nagyon örültem a kérdésfeltevésednek, és nagyon örülök annak, hogy te ilyen rendes ember vagy, én is hasonlóan gondolkodom a világról.

Szerintem vedd fel a kapcsolatot az Afrikai-Magyar Egyesülettel. A honlapcímük: www.ahu.hu

Aztám menj rá az alábbi linkgyűjteményre, itt is nagyon sok Magyarországon működő Afrikával foglalokozó szervezet van: www.afrika.lap.hu

Ha gondolod, írjál privit, szívesen beszélgetnék veled, mert úgy tűnik számomra, hogy rokonlelkek vagyunk.

Én egy huszonynolc éves lány vagyok, és számomra nagyon fontosak az emberiség problémái.

A többit bővebben, ha úgy döntesz, hogy írsz privit.

Üdv: Anna

2011. ápr. 15. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális, akkor olvasd blogomat: afrikainapjaim.blog.hu Kenyából, afrikainapjaim2.blog.hu Mauritiusról. Önkénteskedtem Aiesecen keresztül. Én csak ajánlani tudom :)
2011. jún. 2. 00:11
 14/15 anonim válasza:

google jó barát, csak pötyögd be. :) számtalan iskolát, szervezetet találsz.

én velük voltam: www.drh-norway.org

magyarul is megtalálod: [link]

2012. okt. 8. 12:32
 15/15 Dévényi László válasza:

Bárcsak nekem is tudnál segíteni...:(

Jó hogy vannak azért ilyen emberek mint te..Csak már Afrikából is utazhatnának ide segíteni nekünk!

Sok szerencsét a küldetésedhez..

2012. dec. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!