Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Utazás egy 14 hónapos gyerkőcc...

Utazás egy 14 hónapos gyerkőccel Hurghadába?

Figyelt kérdés
Majd csak nyáron fog születni a babó, de már most gondolkodom az első közös nagyobb nyaraláson. Hurghadát már régóta kinéztem amúgy is, és ott elég jó kis all inclusive szállodák vannak jó áron. Ami szerintem egy kis gyerekkel ideális lehet, hogy helyben van sok minden a szállásnál. Egy két napot gondoltam max elmenni pl a piramisokhot vagy máshova de amúgy csak chillezős, homokozós játszós nyaralást szeretnék. 9 éjszakára gondoltam. Volt már valaki ott kisebb gyerekekkel? A repüléstől kicsit tartok, de nem az fog visszatartani egy szuper nyaralástól, hogy vajon más emberek csúnyán fognak ránk nézni amiért babával megyünk. 2026 őszére gondoltam, amikor már nincs nagy nyári forróság.

jan. 10. 10:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Úgy veszem ki abból amit írsz hogy még soha nem jártál Európán kívül és csak legyintesz a sok "aggodalmaskodóra". Pedig nem kéne. Na de itt egy objektív cikk arról hogy miért is lenne kb. őrültség egy pici gyerekkel odamenni. A lényeg benne az a rész ahol arról van szó hogy a kisgyerekek mindent megfognak, megtapogatnak, percenként szájukba veszik a kezüket, stb, tehát a palackos vizes steril stratégiád már itt elvérezne...

És akkor még ott van az a vonatkozása a dolognak, hogy a fakultatív programokból a legérdekesebbeket szintén el kellene engednetek, ami Egyiptomban előszőr járva azért elég nagy "luxus".

[link]

jan. 10. 21:56
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Én most tanulok 3 egyiptomival online német kurzuson. Mind azt mondják, nyáron gyakran van 40 fok felett és a sok európai nem bírja a sivatagi körülményeket, kidőlnek. Tovabba azt is mondták, hogy a piramisokat sokszor ilyenkor lezárják, mert nem szellőzik rendesen és sokan rosszul lesznek. Amúgy egy 14 hónapos gyerek ebből semmit sem fog megjegyezni, csak mert azt írod, hadd lásson világot... ez inkább téged érdekel, nem a gyereket. A fiam 5-6 éves korabeli dolgoltól emlékszik csak, pedig mi is vittük csomó helyre.
jan. 11. 10:53
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Azert ne mond mar el nekem, hogy feltetlen arra van szukseged hogy x oras repuloutra vigyel egy 14 honapos gyereket? Annak a gyereknek nincs szuksege ekkora ingeraradatra, a biztonsag es a figyelmed kell. Plusz nem vagy kepes felfogni hogy egy fertozo es higieniaban zero orszagban akarod ezt megtenni.

Utana meg te lennel a legjobban kiakadva ha a gyereked elkap egy fertozes es ne adj isten barmi baja lesz.

Nem ertem, miert nem lehet a realitas talajan maradni. A gyereked nem fog emlekezni ra, te amugyse tudsz felfedezni mert folyamat figyelni kell ra

De majd a sajat karodon megtanulod

jan. 11. 23:33
 24/33 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Kérdező, te eldöntötted, hogy menni akarsz, nem érdekelnek a vélemények, akkor sem, ha itt mindenki ellenzi, mert már jártunk Egyiptomba és vannak gyerekeink, tehát vannak valós tapasztalataink. Te jelenleg álomvilágban élsz és azt képzeled, hogy az, hogy milyen lesz a gyerek, az majd csak a neveléstől függ. Nagyon nagyot tévedsz.

Mellesleg sok gyerek nem bírja a repüléssel járó nyomást, sokszor egész úton fáj a füle, ordít, szenved, de a lényeg, hogy te ne belföldön nyaralj.

jan. 13. 09:00
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Első gyermek? Előbb tapasztaljátok ki, milyen a gyereknevelés, most előre nagyon könnyelműen tervezgetsz. Látni fogod, hogy egy másfél éves gyerek mindent a szájába vesz, képtelenség vigyázni rá az ottani higiéniai körülmények közt. Többször jártam Egyiptomban, és nem csak ilyen hurghada-szerű turistagettókban, kisgyereket oda se vinnék.

Az megvan ugye, hogy a "max elmegyünk a piramisokhoz" az kb. 6 órás út csak odafelé? Hurghada pont tetű messze van mindentől, amit érdemes megnézni az országban.

jan. 16. 18:12
 26/33 anonim ***** válasza:
73%
Esetleg Szudánba, Jemenbe vagy Szomáliába nem akartok menni? Ezekben az országokban is van szép, homokos tengerpart, jó meleg van egész évben, mennyeiek az ételek, kedvesek az emberek...
jan. 19. 06:40
 27/33 anonim ***** válasza:
Mi két hónapos pici babával voltunk egyszer Ruandában, nagyon élvezte...
jan. 19. 06:43
 28/33 anonim ***** válasza:
7%
#26 te jo eg hogy irhatod Szomaliat? Olvass mar utana mi kell a beutazashoz! A vilag egyik legveszelyesebb orszaga es meg igyis barmikor megolhetnek az utcan, turistakent kulon konvojjal lehet menni😅😅
jan. 19. 10:00
 29/33 anonim ***** válasza:
81%

28

Gondolom teged sem az eszedert szeretnek.

jan. 19. 10:17
 30/33 anonim ***** válasza:
46%

28: Szerinted komolyan gondoltam?

Egyébként tényleg, mi kell a Szomáliába való beutazáshoz? Egy legalább 15-20 fős magánhadsereg?

#26 voltam

jan. 19. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!