Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Utazás egy 14 hónapos gyerkőcc...

Utazás egy 14 hónapos gyerkőccel Hurghadába?

Figyelt kérdés
Majd csak nyáron fog születni a babó, de már most gondolkodom az első közös nagyobb nyaraláson. Hurghadát már régóta kinéztem amúgy is, és ott elég jó kis all inclusive szállodák vannak jó áron. Ami szerintem egy kis gyerekkel ideális lehet, hogy helyben van sok minden a szállásnál. Egy két napot gondoltam max elmenni pl a piramisokhot vagy máshova de amúgy csak chillezős, homokozós játszós nyaralást szeretnék. 9 éjszakára gondoltam. Volt már valaki ott kisebb gyerekekkel? A repüléstől kicsit tartok, de nem az fog visszatartani egy szuper nyaralástól, hogy vajon más emberek csúnyán fognak ránk nézni amiért babával megyünk. 2026 őszére gondoltam, amikor már nincs nagy nyári forróság.

jan. 10. 10:39
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

9: köszi 😊

uh igen Ciprus is a listánkon volt.

Törökországon is gondolkozom a jó szállodák miatt, viszont maga az ország annyira nem vonz.

jan. 10. 14:22
 12/33 A kérdező kommentje:
És igen, majd akkor "okosabb" leszek ha már látom milyen gyerek is lesz. De próbáljuk majd azért jól nevelni 😁 Illetve kisebb kiruccanásokkal szoktatni a jövés menéshez.
jan. 10. 14:24
 13/33 anonim ***** válasza:
87%

"De lehet máshogy is gondolkodni, szóval inkább a másik táborból érdekelnének a vélemények"

De ezek szerint nem érdekel, ha valaki máshogy gondolkodik, mint Te.

Egyébként felejtsd el, hogy mindent ugyanúgy csináltok, mint előtte, mert még a legideálisabb esetben sem valósulhat meg. És még egyszer: innentől a gyerek érdekeinek is érvényesülnie kell. Az én gyerekemet nem tenném ki ennek, mert idegileg kikészül kevesebbtől is. Te fogod kiismerni a saját gyerekedet.

jan. 10. 14:30
 14/33 A kérdező kommentje:

Arra értettem, hogy ne írjon az olyan aki azt mondja hogy felesleges bárhova is elmenni. Olyan emberek véleménye erdekelne akik voltak már Hurghadában, vagy utaztak máshova (külföldön) ennyi idős gyermekkel.

Tudom hogy minden meg fog változni, és nyilván nem szeretnék rosszat neki.

jan. 10. 14:43
 15/33 A kérdező kommentje:
Eddig Zakynthosra jártunk főként, de szeretnénk új helyeket is kipróbálni. Kicsit messzebbre is merészkedni,amikor már nagyobb lesz. Mondjuk egy belföldi útra is simán visszük majd, pl egy balcsi vagy zalakaros már előbb is.
jan. 10. 14:46
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező kb 3 honapos terhes lehetsz es azt tervezed hova mentek nyaralni 14 hónapos korában... Talán előbb szülessen meg, legyen egészséges, legyen minden rendben, nem?

Hurghada kapcsán a leirtakon kívül még annyit tudnék mondani, hogy onnan a piramisok 6 óra buszozás volt és 6 óra vissza. Vagy esetleg repülővel mennetek oda? Mert amúgy kihagyni kár lenne, ha már Egyiptomban jártok, de egy 1 évessel ez sztem felejtős. Ha már mindenképp vmi egzotikusabb helyet akarsz inkább javasolnám Dubajt. Kicsit hosszabb a repülés, ahogy én tudom, de cserébe kifogastalan a tisztaság, egyik ismerősöm 2 éves gyerekkel jártak ott és jól sikerült a nyaralásuk nagyon.

jan. 10. 19:28
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem megosztó volt a kérdés, szinte mindenki azt javasolta hogy "NE"
jan. 10. 20:28
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor utazzon a gyerek, amikor fel is tudja fogni, hogy mi történik, élmények, emlékek lesznek az útból; amikor résztvevővé válik, nem hátrány, szenvedés mindenkinek.

Olyan helyre,ami biztonságos neki.

jan. 10. 20:50
 19/33 A kérdező kommentje:

17:Igen annyi vagyok. Egyelőre minden rendben van vele, és remélem így is lesz. De attól még "álmodozni" tervezgetni lehet. Ahogy már a dolgait is meg lehet venni, tervezni a szobáját úgy az első közös családi nyaralást is tervezhetem fejben. 😁

16: oké, akkor nem megyünk sehova xdd istenem... Nem belföldre szeretnénk menni, hisz ilyen árakból meg van egy külföldi nyaralás is. Engem ha zavart a repcsin a gyerek sírás egyszerűen bedugtam a fülest és hallgattam valamit. Nyilván majd idővel derül ki, hogy milyen is a gyerkőc, de az fix hogy nem lesz elkapatva. De ha látom előtte hogy esetleg az utazás stressz neki akkor nyilván máshogy döntök.

jan. 10. 21:07
 20/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a Dubaj is egyszer tervben lesz, de valahogy az se olyan feeling amit keresek.

De ha van valakinek még más ilyesmichely azt szívesen meghallgatom. Meg azt is ha valaki mégis "elmerészkedett" kisebb gyerekkel Hurghadába. 🫣😂

jan. 10. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!