Létezik olyan ország Hogy Talibalisztán?
Figyelt kérdés
nem rég halottam a discoveryn ! és fogalmam sincs hogy ez egy ország vagy valamit félre értetem2010. okt. 14. 13:54
1/8 anonim válasza:
nem hiszem hoyg létezik, de sikeresen félreolvastam.
3/8 anonim válasza:
lehet, hogy szójáték volt, összevonták a tálibokat és afganisztánt-nem talibanisztán? nem tudjuk miről volt szó a műsorban...
4/8 anonim válasza:
Talibanisztán, nem? NatGeo-n lesz egy műsor róla. Itt egy géppel fordított cikk arról, hogy miféle hely az: [link]
6/8 anonim válasza:
Nem létezik.
Ez egy szarkasztikus újságírói megjelölés Afganisztán talibánok által terrorizált részeire, ahol nem tudnak "rendet" teremteni az amerikai ill. a szövetséges katonák.
De szokták gúnyosan használni a szokásosnál még elmaradottabb területeire is.
Nálunk is volt annak idején hasonló szurkapiszka amikor a korrupciós ügyek nyakló nélkül kerültek nyilvánosságra:
Maggyarisztán - Bababa Republic
7/8 anonim válasza:
Ha létezne, megtalálnád a térképen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!