Minden második ismerősöm ott van. (facebook-on posztolgatnak) A szomszédot jó ideje nem láttam, most jött haza bőröndökkel, szóba került hol volt, Tanzániában. Arra gondolok, hogy vannak ilyen hullámok, egy időben ezek a proli celebek a Maldív szigetekre jártak, aztán jött Mexikó, és ezek szerint most az új divat Tanzánia?
Én Seychelle-n voltam, 24 órát utaztunk konkrétan, tehát nem könnyen elérhető az a térség. Nem nagyon vágyom vissza, a part valóban csodálatos, de mikor megláttam a helyiek bádogviskóit az lelombozó volt, utána meg bementünk egy luxushotelbe, ahova helikopterrel érkeztek a vendégek, hát igen éles volt a kontraszt, nem tetszett ez így. Csak kíváncsi lettem, miért kapták most fel ennyire Tanzániát hirtelen.
2023. jan. 19. 15:10
12/20 anonim válasza:
Nem kapták fel hirtelen egyáltalán, csak buta vagy és nagyobb jelentőséget tulajdonítasz olyan dolgoknak, amit eleve észre akarsz venni. Bemagyaráztad magadnak.
2023. jan. 19. 19:44
13/20 anonim válasza:
Én Tanzániát nem is annyira sokszor látom mostanában. Ami nagyon elprolisodott, az először Ciprus volt (ami az egyik kedvenc helyem egyébként). Nagyban hozzájárult a Ryanair filléres téli, tavaszi jegyei Paphosba. Mikor nem tudsz kb mit csinálni, de legalább elmondhatod magadról hogy ott voltál. A másik, ami mostanában "menőbb" lett, az Jordánia. Boldog boldogtalan ott van. Sokan 2-3 napra is elmennek, szintén csak hogy elmondhassák, hogy ott voltak.
2023. jan. 19. 20:43
14/20 anonim válasza:
@13 Jordániában több magyarral találkoztam, mint jordánnal, sokan 1 nap Petra, 1 nap Wadi Rum itinerrel átrohannak, a Holt-tengert meg sem nézik, nem beszélve mondjuk Krisztus keresztelőhelyéről, nem is értettem az egészet.
2023. jan. 20. 03:58
15/20 anonim válasza:
Jordániába nyilván Petra miatt mennek az emberek
2023. jan. 20. 05:18
16/20 anonim válasza:
@15 Igen, de 1 nap kevés rá, a Rum vádi legalább akkora világszám és az egész ország amúgy is dugig van látnivalóval, a Jordan Pass meg vagy 50 helyre belépő, kár 3-4 nap alatt átrohanni egy ilyen országon.
2023. jan. 20. 05:38
17/20 anonim válasza:
Én sem rohannek at rajta de a legtöbb ember nem ismeri az országokat, tudjak hogy ott van a turisztikai központ Petra oszt jóvan
2023. jan. 20. 06:30
18/20 anonim válasza:
Freddie Mercury is tanzániai volt!
2023. márc. 25. 08:45
19/20 hungaroboy válasza:
"Én Seychelle-n voltam, 24 órát utaztunk konkrétan, tehát nem könnyen elérhető az a térség. Nem nagyon vágyom vissza, a part valóban csodálatos, de mikor megláttam a helyiek bádogviskóit az lelombozó volt, utána meg bementünk egy luxushotelbe, ahova helikopterrel érkeztek a vendégek, hát igen éles volt a kontraszt, nem tetszett ez így. Csak kíváncsi lettem, miért kapták most fel ennyire Tanzániát hirtelen."
Tanzánia se a szomszédban van utazási szempontból.
Különben is, ha a Seichelles-en lelombozó volt a bádogviskók látványa, szerinted Tanzániában milyen lesz ugyanez csak nagyobb méretekben?
okt. 3. 11:32
20/20 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni de az összes egzotikus gyönyörű tengerpartos országban kva szegények a helyiek. Mármint sok a nagyin szegény, nem mind
Ha egy Seychelle emiatt lelombozo akkor te ne utazz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!