Aki volt Tanzániában nyaralni, elkapott bármiféle betegséget?
Figyelt kérdés
Elkaptál bármiféle betegséget? Ha igen mi volt az? Mennyi időt tartózkodtál kinn? Mikor voltál?2021. okt. 19. 12:26
1/10 anonim válasza:
4 éve voltam kint 3 hétig és tripperes lettem 😵
2/10 anonim válasza:
1! Helyi rosszlányoktol kaptad? (Ha egyéb, akkor hogyan?)
3/10 anonim válasza:
Nem, bár egyik nap valami meghajtott, valószínűleg napszúrás utóhatása (túl sok D vitamin). Voltak ajánlott védőoltásaim és a malária profilaxist is megcsináltam.
4/10 anonim válasza:
Engem megszallt a 'tasman orodog' :)))
5/10 anonim válasza:
Tasmánia pár kontinenssel arrébb van, cimbora…
6/10 anonim válasza:
Neked viszont a humorerzeked nem talat haza :)))
7/10 anonim válasza:
2
Nem kellett fizetni egyiknek sem, de jah lehettem volna kicsit körültekintőbb.
8/10 anonim válasza:
6-os, majdnem jól kivágtad magadat, csak épp egy kicsit paraszt voltál. Na menj, forgasd inkább a földrajzatlaszt!
9/10 anonim válasza:
Ott nem, de több országot érintő út volt, így a határtól kb. 60 km-re 2 napot a vécére szögezve, vizet f*sva töltöttem Ugandában, mert benyeltem valami komolyabb gyomorfertőzést, ami antibiotikumot igényelt. Színvonal- és jómódbeli különbség a két ország közt nagyon nincs.
Ez a rizikó benne van Afrika egészében, szállás színvonalától szinte teljesen függetlenül.
Az említett út majdnem egy hónapos volt, az összes látogatást összesítve életemben kb. 4 hónapot voltak Afrika nem arab északi részein és egyedül ez volt a komolyabb eset.
10/10 anonim válasza:
8-as majd pont te fogod megmondani, hogy mikor masszak le az asszonyodrol? :))) Kisfiu vagy te ehhez!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!