Kenya,Tanzánia 5 millió/ fő 3 hétre,ez sok vagy normális ár ilyen utazásért?
Ketten mennénk a feleségemmel.Nézegettük a többi utazási irodát is,de hasonló áron vannak.
Sajnos egyedileg nem tudunk utat szervezni mert papirok engedélyek is kellenek.
Megyünk nemzeti parkokba,szavanna túra,országjárás,nagyobb városok megnézése.
Pofátlanul sok, én Tanzániát Zanzibárral, szafarizással, Kilimandzsáróval kihoztam pár éve 600k-ból 2 hétre és finoman szólva nem szenvedtem hiányt.
Az nyomja meg ezeknek az árát, hogy mindig ilyen idióta drága szafarik vannak az árban, meg persze nagyon vaskos irodai haszon.
Afrika legkönnyebben utazható országai között vannak, simán el lehet intézni mindent egyedül. Ha lenne 5 millió forintom erre a projektre, akkor inkább mennék az Antartkiszra, még az is lazán kijön belőle.
Tehát két főre 10 millió + a sallang...
Sajnos én nem bírom az ilyen olcsó, spórolós utazásokat.
:)
Mi van benne?
Számolj!
Repjegy pl Kilimanjaró Budapest túristaosztály 290 e
a dzsipp és a guide bérlése 400 USD/nap
parkbelépők 60-70 USD
Vízum 50 USD
és akkor ehhez jön még a szállás.
Ebből aztán választhatsz minden félét. Van aki szeret 10-20 dollárért aludni én ragaszkodom a saját fürdőhöz és a kényelmes ágyhoz. Az úgy kb 150 USD a parkokban, tranzitvárosokban meg lehet úszni 20-30 USD-ból, de határ a csillagos ég, tudok neked napi 1,2 millióért is.
Legutóbb olyan helyen aludtam ahol 250 USD/fő volt 1 éjszaka. De az a szállás olyan is volt, hogy megért ennyit.
Szóval 3 hétre
21*200 USD = 4200 autó+vezető
21*150 USD = 3150 szállás
Azaz csak a szállás + az autó közel 3 millió.
kb fél milla most a repjegy.
A kérdés az is, hogy kértetek-e magyar nyelvű csoportkisérőt? Mert az is megdobja az árat.
Szóval biztosan tesz rá az ügynökség de kérdezzétek le a szállásokat vagy kérjétek meg őket, hogy foglaljanak olcsóbb helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!