Milyen hely Szomália?
Olcsó TROLL kérdés a nyári szezon elején.
Újabbat találjál már ki,mert ez tényleg uncsi már.
#D. Brasco
Ne haragudj, nem tudtam elmenni a hozzászólásod felett szó nélkül. Az nyilvánvaló, hogy árad belőle a keserűség, ami nem is csoda, hiszen te is utaltál arra, hogy a szabadidőd jelentős részét erre az oldalra áldozod. Javaslom, hogy tarts egy kis szünetet.
Továbbá egy kicsit vicces tartom, hogy te azt gondolod, hogy minden idétlen kérdés kizárólag egy személytől származhat egy anonim kérdésfeltevésre is lehetőséget adó fórumon.
Mellesleg én komolyan kíváncsi lennék arra, hogy állításod szerint én korábban milyen ostoba/troll kérdésekkel "fostam tele" az oldalt. Ha már mindkettőnket ennyi szabadidővel áldott a sors, játszhatunk olyat is, hogy te elküldöd nekem az egyik ostoba kérdést, és én ez utóbbira küldök egy saját képernyőfotót, amivel majd cáfolom az alaptalan baromságaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!