Ha egy hétig életben maradsz Szomáliában és el sem rabolnak, te leszel a világ nyolcadik csodája. Nem mintha kapnál vízumot egyébként (max. Szomáliföldre, de ez sem túl álmodozó hely...)
Dzsibutit Afrika "s.gglyukának" is nevezik, látnivalóktól teljesen mentes és egészen drága hely. Csak akkor mennék ha már legalább 180 országban voltam és csak arra kell, hogy elmondhasd, Dzsibutiban is jártál.
2022. jan. 10. 19:29
2/14 anonim válasza:
Az 1-es kb. mindent leírt, amit én is akartam... :)))
2022. jan. 10. 19:35
3/14 anonim válasza:
Ez ugyanaz a nyomorult, akit még mindig nem båsztak ki innen a felesleges kérdései miatt. Ne reagáljatok rá.
2022. jan. 10. 19:49
4/14 A kérdező kommentje:
3-as kivagy,picúrka?
Ez egy kérdezős oldal,utazás fórummal.
mivel Afrikába szeretnék utazni, ezért Afrikáról kérdeztem.
2022. jan. 10. 19:59
5/14 anonim válasza:
Semmiképp ne hagyd ki Szomáliát! Főleg Mogadishu pezsgő éjszakai életét! Sétálj, beszélgess el a barátságos helybéliekkel! Indulj minél hamarabb, jó utat!
2022. jan. 10. 20:29
6/14 anonim válasza:
Mogadishu gyönyörű ebben az évszakban.
Van egy tök jó amerikai útifim....várjál...SÓLYOM VÉGVESZÉLYBEN a címe. Ilyen kalandos, szafari, útifilm.
2022. jan. 10. 20:32
7/14 anonim válasza:
8 ország 8 hét akkor is ambíciózus lenne Afrikában, ha komolyan oda szeretnél menni. 8 hét Etiópiára nagyjából elég. Ha szeretsz rohanni, akkor esetleg egy Tanzánia-Kenya-Etiópa darálás még beleférhetne. Viszont nyilván nem fogsz menni, Szomáliában még én sem voltam, csak Szomáliföldön, pedig azért jártam rázós helyeken.
2022. jan. 10. 22:41
8/14 anonim válasza:
Ez csak a szokásos, kamu troll gyerek, aki a falu határa táblát nem lépte túl soha, de itt álmodozik, hogy ő az Indiana Jones.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!