SZeretnék a párommal egy szíriai vagy szomáliai kirándulást tenni. Az igaz, hogy vannak izgalmas helyek ebben a2 országban? Ti elmennétek oda?
Szerintem minden országban vannak izgalmas helyek. Szíriábn például rengeteg ókori római rom található - kérdés mennyi maradt meg ezekből.. es Damaszkusz is nagyon izgalmasnak tűnik nekem képek alapján.
Régen a turizmus is jelentős volt arrafelé.
Jelenleg ez a 2 ország nem igazán biztonságos én még várnék vele a helyedben amíg nem stabilizálód ak egy picit jobban :)
Szabrepolovics úr már az utazás kategoriat is elkezdet összefosni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__99..
Hát izgalma válogatja. Gyanítom, e két helyen szinte csak izgalmas helyek vannak. Már az is izgalmas, lesz e módod beszámolni róluk.
Egyébként konkrétan Szíriában nagyjából végigjártam a fontosabb nevezetességeket. Aki megnézi, merre voltak ott harcok, tudhatja, rengeteg megsemmisült belőlük. Igen nehéz szívvel láttam például az aleppoi erőd mostani fényképét. Az többé nem lesz a régi. Vagy Tadmur (Palmira) romjai, ahol az IS főhadiszállása volt...
Szóval nem, nem kívánkozom oda akkor se, ha békésebb, mint Andorra.
Oszt mivel mennél?
Oda is az Astráddal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!