Ha a Szaharába szeretnék költözni, melyik ország lenne az ideálisabb, ahol a sivatag is fekszik?
Valami oázis körüli kisvárosra gondoltam.Sokkal olcsóbbak az ingatlanok, mint itt, ahogy nézegettem.Arabul már tudok keveset, megtanulnék ha odaköltöznék.
Melyik lenne az ideálisabb ország, ami a Szaharában van?
XDDDD el nem tudom képzelni miért akarhat bárki is odaköltözni.
Amúgy, az egész térségben 3 olyan ország van ahol Európai ember túl tud élni tartósan, ezek Egyiptom, Tunézia és főleg Marokkó. Én talán Marokkót mondanám, mert viszonylag nyitott felfogású, a nyugati országokkal jó viszonyban lévő ország. Arra vigyázz, hogy a Délre található területekre ne menj, az ott Nyugat-Szahara, és ott szinte biztosan meghalsz.
Marokkó nem az atlasz hegység miatt
Mali félig erdős nem
Algéria nem nagyon délre leér
Egyiptom nem mert sok ott a kisváros és az északi része füves
Egyesült arab Emírségek nem mert sok a felhőkarcoló
Szaúd Arábia ugyanaz
Ausztrália még nem olyan sivatag
Nigéria erdő nem
Namíbia túl sok az állat
Uganda nem mert déli
Yemen túl sivatagi
Francia déli és antarktiszi területek nem túl jeges
Palesztína nem háborús övezet
Bahrein igen van ott egy kis sivatag sziget
Ha tudsz egy keveset is arabul, az nem biztos, hogy elég lenne. Alapból tényleg ki a franc gondol ilyenre?! Mármint értem én, hogy egzotikus, különleges, és van akit az ilyen táj/környezet érdekel. De akkor is gondolj bele, mert ez nem ennyire egyszerű. Nem csak annyi, hogy elmész, veszel valami olcsó putrit, és kész. Az élet nem ilyen egyszerű, ez nem egy játék.
Ha komolyan érdekel, akkor beszélj olyan emberekkel, akik ott éltek, vagy van tapasztalatuk ezekben az országokban, illetve felkészülten elláthatnak a szükséges infókkal, hogy ne ez legyen az utolsó élményed ezen a földön. Csak mert néztél Bear Grylls-t a TV-ben, még nem jelenti azt, hogy már mehetsz ezekre a helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!