Tapasztalatok Líbiáról, Algériáról?
Mi alapjan sikerult.kivalasztani eszak afrika két legkaotikusabb legveszelyesebb,legrosszabb országát.....főleg libia ami egy kész káosz!!
Egyebkent utikritika.hu oldalon olvasgass
Ugyan nem voltam de Algeriarol nagyon jokat olvastam es nekem is nagy vagyam oda eljutni. Libiaba mar kevesbe; ami ott latnivalo (sivatag, okori romai romok) azt mas orszagban is meg tudom nezni. Algeria viszont nagyon erdekes.
Bar az eszak afriakiak kozul Marokko a legszebb es legerdekesebb szerintem.
Nézz körül itt: [link]
Aztán döntsd el, érdemes- odautazni.
Miammar soha nem is volt veszelyes en mar 2013 ban voltam. Gondolom a szokasos kort jarod. Azert ha mondjuk elmesz Putao-ba ott a varoson kivul nem olyan biztonsagos pluszmeg egy csomo utazasi korlatozas pl Mt Viktoria, Hakabo REZI stb.
Egyebkent abszolut egyetertek a magyar konzuli szolgalattrol alkotott velemenyeddel (az USA-e meg rosszabb). en mindig az angol FCO -rol tajekozodom.
@9 Én már nagyjából a wikitravel 'stay safe' blokkjaira hagyatkozom csak, ha ott is azt írják, hogy veszélyes a hely, abban általában van valami.
Amúgy szokásos kör, igen, csak Mandalay kihagyva, inkább túrázás Inle fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!