Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Afrikában élők (Fekete-Afrikáb...

Afrikában élők (Fekete-Afrikában)! Miért mentél ki? Mik miatt szerettél volna (hosszú, vagy rövid időre) kint élni? Mi érte meg, mi az ami nem? Mi miatt ajánlanád? Na és mely államban élsz/éltél?

Figyelt kérdés
Unatkozók beböfögéseire senki nem kíváncsi. Így jártatok! :DD

2020. ápr. 13. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%

Európából nem nehéz a vízumot elintézni sőt mivel a legtöbb ország korrupt még előnyödre is válik mivel nem kell mindenre rengeteg időt várnod.

Kertészmérnök jó szakma mivel nagy szükség van ott a hozzáértő emberekre akiktudják fejleszteni a mezgazt.

Ő magyar és szintén ott gazdálkodik:

[link]

Néhány millió hát necces mire elég,országtól is függ de német nem rossz mert vannak belga és német cégek akik ott fektetnek be azokkal tudsz beszélni erről bár az inkább Ruandát érinti ami nagyon modern és szokták mondani Afrika Svájcának is.

Kb olyan mint Dél-Amerikában Chile vagy Óceániában Új-Zéland:stabil gazdaság és helyi szinten jó pénzek.

Ebben is érdemes gondolkodni.

Mozambikba mentek át afrikaans farmerok gazdálkodni és nagyon békés,a világ kb legcsodásabb tengerpartjaival,mellé olcsó is kb csak ajánlani lehet.

2020. ápr. 15. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:
97%

Kenya befektetésekre eléggé jön fel erről jó cikk:

[link]

[link]

Kenyánál viszont csak most kezd kiépülni az infrastruktúra a kínaiak miatt.

Namíbia befektetésileg nem tudom milyen viszont Afrika kb legeurópaiasabb országa,az ország kb 15 százaléka fehér vagy mulatt.

Swakopmund,Lüderitz,Walvis Bay kb olyan mintha Németországba mennél viszont vannak rasszisták is sajnos.

2020. ápr. 15. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

# 4 lányom, dél amerika nem veszélyes csak ha te agyilag rákoncentrálsz.

A kérdésre pedig: Amikor Niamey-ban éltem (fekete afrikába nem tartozik bele DAK) akkor ott dolgoztam 6 hónapot egy magánkórházban.

Tragikus körülmények között élnek, a világ legszegényebb országa.

2020. ápr. 29. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
97%

És ahányszor voltam Abidjanban, Lagosban, Douala vagy Niamey veszélyesebbek mint Brazíliában a nagyvárosok, mivel fehér vagyok.

Brazilban van rablás, telefonlopás gyermekek által, gyilkosságok a kartellekben, de Afrikában amúgy is kiríjsz mivel fehér vagy.

És meg vannak szokva a holland, angliai gazdag vénemberekkel, a fehéreket pénzeszsákoknak tekintik.

Legalábbis én így éltem meg mikor arrafele jártam párommal.

2020. ápr. 29. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Zöld foki szigeteken éltem egy keveset

Nekem tetszett a hangulata és a közbiztonság is teljesen rendben volt

Egyedüli hátranya hogy gyorsan meg lehet unni mivel kicsi szigetek :)

2020. máj. 16. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!