Szívecskés párna Valentin napi ajándéknak?
Szingli lányok mit szólnátok hozzá, ha egy pasitól valentin napra szívecskés párnát kapnátok ajándékba amibe az van beleírva hogy szerelmem?
Egy olyan pasitól kapnátok akit 3 hónapja ismertek, és nem vagytok közömbösek iránta, de még nem történ nagyon semmi.
Valentin nap elmúlt. Szerintem furcsa és ijesztő,ha nem járunk akkor nem vagyok a szerelme.
Inkább hívjon el egy randira, az tényleg romantikus, esélyt ad a másik mégjobban megismerésére és a kapcsolat akár elindulhat a "hivatalossá" válás irányába.
Nem mennék többet a közelébe, azt hiszem.
S rossz véleménnyel lennék az ízléséről. Még a saját páromnak is a fejéhez vágnék egy ilyen giccses borzalmat.Ja, nem vagyok szingli, de ez nem változtat a véleményemen. Ha NEM vagyok valakivel kapcsolatban, az csak ne adjon ilyet, amivel arra utal, hogy ő már valahol a párjának tekint, de nem volt tökös ahhoz, hogy ezt megmondja nekem. Vagy ez lenne a vallomás? Mert ha megfelelő szinten van a kapcsolat hozzá, akkor OK is lehet, ez a lány érzésein múlik (ha szereti a srácot, akkor a párnát akkor is tolerálni képes, ha utálja. mondjuk ha a lány stílusa nagyon más s ez látszik rajta, akkor rossz jel, hogy a fickó nem látja ezt. de gondolom, nem ez a helyzet).
Gondolom, sejted, hogy ahány lány, annyiféleképpen reagál le bármilyen helyzetet... S nem tudjuk, hogy odavan érted vagy csak el tudja képzelni, hogy egyszer majd valami, de ez még neki sok(k).
Nem kellett volna az elején leírnom a saját reakciómat, nem vagyok tipikus. Valahányszor egy srác közölte, hogy tetszem neki, megvádoltam azzal, hogy rövidtávú elmezavarban vagy pocsék ízlésben szenved... Vannak lányok, akikkel nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!