Ti hogy toltottetek a valentin napot? En meg csokit sem tudtam zabalni mert senki sem adott.
Tényleg, az ma volt. Ugyan úgy, mint bármikor máskor, még a kedvesemnek sem mondtam semmit, ahogy ő sem.
Nem erről az egy napról szól a szerelmünk.
Volt itthon nutella úgyhogy bánatomban felzabáltam XD ;(
14/L
Ezaz, ma szrba se vedd a párodat, csak ezen a napon ne ünnepelj, véletlenül se legyél még kedves se :D
Valentin nap pfujj, ma csakazért se, minden nap szeretem a párom csak ma nem XD
Imádom minden évben, amikor egyesek halál büszkék arra, hogy ma szrba se veszik a párjukat XD
Válaszolva: Éttermeztünk, filmeztünk, boroztunk és kaptam egy csodaszép rózsát:)
Holnap ha hazaér (mert ma ugye éttermeztünk) mindenféle szivecskés étellel fogom várni.
Szivecskésen elmentem iskolába. Ittam egy kávét mert úgy éreztem meg fogok halni olyan álmos vagyok. Aztán szívecskék közepedte hazajöttem, kajáltam (szívecskét) és elmentem a konditerembe edzeni, pardon romantikázni. A súlyzókkal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hazajöttem, megint kajáltam és zuhanyoztam. Tanultam és most itt vagyok de megint aludnom kéne mert egy ilyen romantisztikus nap után holnap megint hulla leszek
17/l
(Amúgy most komolyan. Ez is egy nap, ezen a napon is szingli az ember, vagy éppen párja van. Ha meg akarják ünnepelni oké, de engem már a szinglik facebookos hisztije is idegesít, hogy "menci vagyok, mert egyedül zabálom a csokit")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!