Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ti hogy toltottetek a valentin...

Ti hogy toltottetek a valentin napot? En meg csokit sem tudtam zabalni mert senki sem adott.

Figyelt kérdés

2017. febr. 14. 21:46
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

úgy keltem fel, hogy elegem van és szakítok a barátommal az aznapi találkozásunkkor, de végül kibékültünk:)).

habár szerintem ő azt is elfelejtette, hogy tegnap Valentin nap volt 😂, de nem baj, reméltem is, hogy nem akar költeni rám csak mert "ünnep van".:)

2017. febr. 15. 11:57
 22/27 anonim ***** válasza:
A munkahelyen megpróbáltam túlélni, hazaérve ledőltem a kanapéra, és megkértem a kedvesemet, hogy ma ő csináljon nekem vacsorára melegszendvicset, mert lázas vagyok, fáj a torkom és közeleg a havim is, úgyhogy eléggé nyűgös vagyok. "Kellemes" este volt.
2017. febr. 15. 12:17
 23/27 anonim válasza:
100%
Elmentem boltba és vettem barátnőmnek képeslapot, estére bort, virágot, mivel nem volt kedvem főzni, így két adag kínait, amiből csak egyet ettünk meg felesben. Vacsora után boroztunk, beszélgettünk, megnéztük egyik kedvenc sorozatunk legújabb részét, ekkor ő már nem ivott, csak én...:) Utána laza szex, majd ő ment aludni én pedig youtube-oztam, majd lassan elszenderültem. Nagyjából ennyi volt. Kicsit másnapos vagyok, de nem baj. Remélem másnak is hasonlóan telt ez a nap! :)
2017. febr. 15. 13:43
 24/27 anonim válasza:
FOR HONOR!
2017. febr. 16. 08:32
 25/27 anonim válasza:
Az jó játék, asszem pont Valentin napon jelent meg. :)
2017. febr. 16. 18:18
 26/27 anonim válasza:

Csak este tudtam meg 12 ó munka+2 ó utazás után hogy v-nap vn.

Hát nem nagyon maradt már erőm...

2017. febr. 17. 18:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Miért nem vettél?
2017. febr. 21. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!