Kinek hogy telik a Valentin nap?
Ma kicsit talán jobban fáj mint máskor,hogy egyedül vagyok mint az ujjam, de egyébként semmi sem más mint az év többi napján. Csak az zaklat fel hogy a barátaim már a sokadik boldog kapcsolatukon vannak túl, én meg 18 évesen még a kezét sem foghattam meg senkinek, sőt, titkolóznom és hazudoznom is kell amiatt aki és ami vagyok.
Most ezt mind elpanaszolhattam volna akár legjobb barátomnak is, de ő is randizik éppen. Szóval sorry srácok de itt rontom a levegőt.
#11-es!
Én 20 évesen vagyok úgy mint te.
Barátaim sokadik boldog kapcsolaton vannak túl, illetve most vannak abban. Nekem is titkolóznom kell itthon.
Most van egy 26 éves fiú (férfi) aki tetszik (meleg), de rám sem hederít.
Groteszk, de azt mondom pacsizhatunk. :(
10# Áu...
Ahogy látom a szokásos homoszexualitás kategória-beli rosszkedv és pesszimizmus most is jelen van. Tény, hogy kapcsolatba vagyok, de még mindig nem vagyok túl a depresszión és őszintén szólva nem is hiszem hogy valaha túl leszek. :D
pacsi srácok
Ahogy látom, még a homofóboknak is van kivel tölteni a mai napot:/
Én itt ülök a szobámban, szókártyákat rendezek - olvasgatok, gyakorizok és eszek. Remélem jövőre jobb les
*lesz.
Nektek is, sok sikert és szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!