Mit szoktatok csinálni Valentin/Bálint napkor?
Figyelt kérdés
Nemsoká itt a Bálint-nap, de nem tudom mit tudnánk csinálni a barátommal. Kéne pár ötlet. Ti mit szoktatok/csináltatok/fogtok csinálni?2015. febr. 6. 20:56
11/14 anonim válasza:
Én ünnepelek, mert aznap van a szülinapom. :-)))
12/14 anonim válasza:
Ajándékot adok öcsémnek. Ő is Bálint :)
13/14 anonim válasza:
Egyedül semmit, Bálint nevű közeli ismerősöm, akit felköszönthetnék, nincs. Az arcomba tolják úton-útfélen a csilivili szívecskés cuccokat, páros nyereményjátékokat, amiken egyedül még indulni se tudok, pedig én is szívesen játszanék némelyikért. A Halloween-t szeretem, mert az olyan, mint a farsang, nem számít, hogy egyedül vagy-e vagy sem, a Valentin nap más.
Amikor volt párom, akkor jó volt, de ez 30 évem alatt igazából csak egyszer fordult elő. Így hát elhatároztam, hogy ha egyszer újból lesz párom, akivel kölcsönösen szeretjük egymást, vele minden nap Valentin nap lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!