Nem értem minek leoltani azokat akik ünneplik a Bálint/szerelmes/ valentin-napot! (? )
Boldog kapcsolatban élek a párommal és a gyerekeimmel, de pont rühellem a valentin napot, mert .. 1. már leírta.
Ünnep azoknak akik:
1. Bálint;
2. Születésnapja van;
3. majmolják amerikát;
Páromat szeretem minden nap, és nem csak február 14-én.
Engem mondjuk nagyon nem érdekel, hogy magyar vagy nem magyar, de az rohadtul idegesítő, hogy ilyenkor mindenki bezsong, hogy jaj, mit vegyek, jaj m inek örülne, szerintetek ez jó, ez legyen vagy az legyen, stb.
Az év többi napján miért nem lehet szeretni a másikat? Ilyenkor miért lepi el 1000 és 1000 kérdés ezt és ég sok más oldalt, és máskor miért nem tudjuk meglepni/szeretni a másikat?
Amit talán még jobban utálok, hogy sokaknak a szeretet egyenlő az ajándékkal. A sok vagy drága ajándék a nagy szeretetet fejezi ki? Valaki világosítson fel, mert én ezek szerint semmit -vagy még annyit sem- tudok a szeretetről.
És persze most azt fogod gondolni, hogy azért mert te/ti megtartjátok a Valentin-napot, még nem igaz rád/rátok amit leírtam. De igaz. Ha te és a párod igazán szeretitek egymást, akkor nem szükséges a Valentin-nap.
(És csak zárójelben megjegyzem, hogy tőlem ez egyáltalán nem volt "leoltás".)
Én azért nem szeretem, mert csak a pénzköltésről és a giccses cuccok kereskedelméről szól. Tisztára mint a nőnap: 364 nap diszkriminálnak minket az állásinterjúkon, helyt kell állnunk a munkában, anyaként, csinos nőként, feleségként, majd egy nap kapjuk a figyelmet. Kösz.
Amúgy meg pont fordítva érzem. Kérdezik, hogy mit veszek a páromnak Valentin napra. Mondom, hogy semmit, erre sajnálkoznak, meg kiakadnak. Az újságok is tele vannak a szivecskés torta receptjével, a giccses lakásdekorációkkal.
A férfiak 99%-a utálja a giccses rózsaszín meg piros szivecskés vackokat, csak kényszerűségből vág ehhez jópofát. Annak meg mi értelme, hogy a pasik mondogatják (hallottam az egyiktől): na, még meló után rohanhatok venni valami sz.rt, nehogy balhé legyen emiatt.
Pedig szereti a párját, figyel is rá, csak épp ezt a kötelező majomkodást nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!