Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Csak szerintem hülyeség a...

Csak szerintem hülyeség a Valentin nap?

Figyelt kérdés
Mármint egyesek rohannak virágot, ajándékot venni párjuknak.. én az év minden szakaszában, bármikor meglepem őt.. jó, ki van nevezve egy szerelmesek napja.. de mi nem ajándékozgatunk.. és én is kapok csak úgy alkalomtól függetlenül meglepit.. nem csak azért, mert Valentin nap van.
2014. febr. 14. 08:26
1 2
 11/13 anonim válasza:

Magyarországon Bálint nap, én nem Bálint vagyok, így hát nem ünneplem.

Szerintem is csak reklámfogás.

A májusfa állítás szerintem is jobb, az társasági tevékenység szokott lenni. Mifelénk a májusfaállításkor a kiskapukat is el szokták lopni tréfából, valahova elrejtik és a tulajdonosnak kell megtalálnia, vagy hazavinnie.

2014. febr. 22. 13:38
 12/13 gungasam ***** válasza:

Tiszta üzlet, van aki bedől neki.Legfőképp a fiatalabb nemzedék, amely amerika-majmolásban él. Idegen ünnep amely a virágárusok(termesztők) jóvoltából kap ekkora reklámot.

Ugyanolyan ízléstelen a mi(magyarok) számunkra mint a haloween kényszere. Vannak saját ünnepi hagyományaink bőven.

2014. febr. 23. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is az...
2020. márc. 8. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!