Milyen "ajándékot" adhatnék neki?
Figyelt kérdés
Valentin napra milyen ajándékot adhatnék szerinted annak a lánynak, aki többet érez irántam mint barátság és én is kezdek többet érezni iránta? (az a baj hgy elég messze lakunk egymástól és sajnos most nem fogok tudni elmenni hozzá)
16/L és 16/F
2014. febr. 13. 14:24
1/7 anonim válasza:
Kuldj el neki engem ... majd en kepvisellek ezekben a nehez napokban :)
2/7 anonim válasza:
Megdugom a csajod!!! :))) Ajandekbol :P
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos ez nekem, ezért normális válaszokat légyszi.
2014. febr. 13. 14:51
4/7 anonim válasza:
Mindenki kanos ezen az oldalon ? :D Szerintem küldj neki raffaellot hisz az többet mond minden szónál, de hogy még több szó legyen írj verset! Ha megakarod lepni elmész hozzá.
5/7 anonim válasza:
írj neki levelet! :)
add fel postán és kész is :)
6/7 anonim válasza:
Nézd meg van-e ott ahol lakik viágküldés.
Elég egy szál rózsa is,így még a kifizethető kategória.
Vagy ha még ma postára tudsz menni,akkor levélbe egy kis csoki és egy levélke.De elsőbbségivel add fel,igy odaér péntekre.
7/7 puszti laura válasza:
Varj van skyped?SZERETED A ZENET?Ha igenirj neki egy romantikus szerenadot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!