Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Nagy katasztrófa, hogy Valenti...

Nagy katasztrófa, hogy Valentin napkor nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

De dugópajtim meg van hahahahahahahahahhah

És nem kell neki virágot se venni hahahahahaa

Mégis lefekszik velem hahahahah

Ti meg lehoznátok az égröl a csillagokat is, csak, hogy legyen egy xaros randitok ahahahahahah

2014. febr. 13. 11:36
1 2
 11/18 anonim válasza:
B**zom anyád száját hahaha
2014. febr. 13. 12:15
 12/18 anonim válasza:

Ki ez a nő, az 5 combú asszony?

A kérdésből ítélve olyan vagy mint egy tizenéves kis hülye gyerek aki most vesztette el a szüzeségét és mindenkinek ezzel akar vagánykodni. " Nekem már meg volt, neked meg nem bi bi bi"

2014. febr. 13. 12:55
 13/18 anonim válasza:
Csak nem unatkozol ? :D Minek gyakorin vered magad mért nem a dugókomáddal vagy?
2014. febr. 13. 21:36
 14/18 A kérdező kommentje:
21:36-kor pont keféltünk.
2014. febr. 14. 07:21
 15/18 anonim válasza:

Kedves kérdező... Te legjobb esetben is csak a fogadat kefélted abban az időpontban, nem nőket. Egy normális, 20-25 éves pasinak sem könnyű összehozni, hogy legyen "dugópajtija". A te modoroddal meg még akkor is nehéz, ha kő gazdag vagy...

Azt javaslom, hogy menj, húzgáld még kicsit a fitymád, és pár év múlva nézd vissza, hogy milyen "nagylegény" is voltál 12-3 évesen....

2014. febr. 15. 22:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Ezzel most nagyjabol azt kommunikaltad le, h neked nehezen megy a csajozas. Nekem is nehezen megy de addig kuszkodom mig ossze nem jon valami.
2014. febr. 16. 18:21
 17/18 anonim válasza:
Nem, én azt mondom, hogy "Álmodj csak, kis csikó!"
2014. febr. 16. 20:17
 18/18 I Love Twilight válasza:
Tudod, nem mindenkinek az az életcélja, hogy tinédzser korában megb*sszon ezer csajt. Egy normális ember, azzal veszíti el a szüzességét, akivel leéli élete hátralevő részét. De te megnyugodhatsz, a te kapcsolatod nem fog sokáig tartani, egy idő után rájön az összes "dugópajtid" hogy nem jó az úgy és ott fognak hagyni a sz*rban, egyedül fogsz maradni... És már késő lesz észbe kapnod mert nem fogsz több olyan hülyét találni, akit megb*szhatnál szerelem nélkül... És a te ilyen "kapcsolataid" a nyomába sem fognak érni pl az én kapcsolatomnak.. ennyi kis csíra ;)
2014. nov. 22. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!