Nagy katasztrófa, hogy Valentin napkor nincs barátnőm?
De dugópajtim meg van hahahahahahahahahhah
És nem kell neki virágot se venni hahahahahaa
Mégis lefekszik velem hahahahah
Ti meg lehoznátok az égröl a csillagokat is, csak, hogy legyen egy xaros randitok ahahahahahah
Nekem papírom is van róla, hogy van dugópajtim. Hahaha
És még csak ki sem tud csak úgy rakni, ha nem viszek virágot. Hahaha
Király vagyok, nincs mese.
Kis lúzer! Örülsz, hogy jelenleg van kivel lefeküdnöd? Pedig biztosra veszem, eddig az általad csesztetett forever alone klubba tartoztál te is. A szeretői státusz elég képlékeny. Nehogy holnap azt kelljen kiírnod, hogy nincs kivel csinálnom Valentin napon.
Nem kéne olyan büszkének lenned magadra. Szeretőt összehozni nem nagy kihívás egy normálisabb férfinak. Az viszont szánalmas, hogy más egyedüllétét kineveted.
Tudod mi a teljesítmény? Éveken át ugyanazzal a nővel ünnepelni a Valentin napot. Ha ezt eléred, akkor se trollkodhatsz, de megnyugodhatsz, hogy örömet viszel valakinek az életébe.
29F
A szentbeszédből kimaradt hogy "Igaz hogy fizetek neki pár ezret, hogy szétrakja, de azért lefekszik velem, hihihihihi-hahahaha"
Mindjárt én is fizetek három másik csajnak, és lesz három dugópajtim, hihihi-hahahaha, oltva vagy :D
Regen tenyleg forever alone voltam de nem feltem szopatni magam az eredmenyek erdekeben, ugyh mostanra mar nem felek attol h nem fog akadni csaj.
(Gy.k. lementem csajozni es addig probalkoztam amig el nem kezdtem kapizsgalni dolgokat....ti meg addig a wowot nyomattatok valszeg)
"...dugok kapcsolat nélkül..."
Azt hogy csinálod? Még ha önmagaddal csinálnád, valamilyen kapcsolat akkor is lenne, de feltételezem ebben az esetben egy másik emberről lenne szó, vele pedig kell valamilyen kapcsolatnak lennie, hogy dughassatok.
Egyébként a barátnőm nem foglalkozik ilyen hülyeségekkel, hogy pont ezen a napon lehozzam neki a csillagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!