Tudnátok ötleteket adni Valentin-napra? 13/L
Figyelt kérdés
2 hónapja járunk, mind ketten 13 évesek vagyunk. Tudnátok valami jó ajándékot neki?2014. febr. 7. 18:01
11/12 anonim válasza:
Gumit, vegyetek.. 13 evesen mit kell gondolkozni, egy valentinnapon? uljetek le es nezzetek a mini maxot XD
12/12 anonim válasza:
Most nem értem miért kell ilyeneket írni. Nem azt kérte, hogy kritizáljátok őket,hanem tanácsot kért. Nem tudom mi ebben olyan szörnyű ,hogy 13 évesen van barátja vagy barátnője valakinek. Én is 13 évesen jöttem össze az első barátommal és 2 évig együtt voltunk. Amúgy meg süss neki muffint vagy tortát amire rakhatsz szív alakú cukrokat,vagy nyomtass ki egy közös képet rakd bele egy keretbe,vagy vegyél neki egy aranyos képeslapot és írj bele valami szépet,esetleg egy bögrét,amin a közös képetek van,valami plüsst:)remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!