4/12 anonim válasza:
Nem ünneplünk amerikai szokások szerint. Ez is csak egy közönséges hétköznap.
5/12 anonim válasza:
Semmit. Mi a párommal nem tartunk ilyen napot, nem látjuk értelmét meg nem is magyar ünnep, meg ugyanolyan hétköznap ez mint a többi. Nem is találkoztunk ma pedig együtt élünk, mindketten dolgozunk én most nappal dolgoztam 12 órába reggel 6-tól este 6-ig. A barátnőm meg a Tescoban dolgozik raktárosként és ma délutános műszakja van kb éjfélre ér haza, mert sokat kell utaznia még autóval is, én meg már készülök lefeküdni mert holnap szintén dolgozok még. Ennyi.
6/12 anonim válasza:
Mi 3 éve vagyunk együtt és eddig minden évben Valentin-napoztunk, idén viszont nagyon máshogy alakult a helyzet. Nem részletezem, a lényeg, hogy már hosszú hónapok óta nem csókoltuk meg egymást és idén csak annyit kértem a barátomtól, hogy ha nem is szeret már csokolózni velem, de Valentin-napon csókoljon meg engem még egyszer, újra, úgy mint régen, szerelmesen, szenvedéllyel...
Szerinted megcsókolt...? Nem. :'( Pedig CSAK EGY CSÓKOT szerettem volna - hát olyan nagy kérés ez...??? :'((
Nekem szomorú volt ez az idei Valentin-nap.
7/12 anonim válasza:
A tengerentúlon élünk, ennek ellenére nem ünneplünk ilyen szarságokat. Hál' Istennek a férjem az év minden napját kimutatja a szeretetét, és nem feltétlen ajándékokkal hanem TETTEKKEL! Sokkal fontosabb, hidd el.
10/12 anonim válasza:
Ezt az amerikai zsidók találták ki üzleti célból. Miért kell majmolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!