Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Nő társaim! Mit kaptatok...

Nő társaim! Mit kaptatok nőnapra párotoktól? Ha még semmit mire számítotok? Illetve mióta vagytok együtt?

Figyelt kérdés
Én egy szép rózsaszín színű rózsát rózsaszín szalaggal a száránál és egy szép karórát :)
2012. márc. 8. 12:38
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
gondolom egy csók és pár sor kevés. anyagias világ ez
2012. márc. 8. 12:54
 2/19 anonim ***** válasza:
A szerelmét, de azt mindennap. Múlt héten cipőt kellett vennie nekem, azt mondta, ez a nőnapi ajándéka. Amúgy nem igazán érdekel ez a nap, tavaly cserepes virágot kaptam tőle, előtte meg már fogalmam sincs, talán csokit. Több, mint 3 éve vagyunk együtt.
2012. márc. 8. 13:04
 3/19 anonim válasza:
Mivel parom nemreg kulfoldre ment dolgozni, igy csak felkoszontott, az ajandek elmaradt. Maskepp mindig vesz ajandekot, neha neha hetkoznapokon is meglep valamivel (pl. egy szal rozsa, vagy fulbevalo) De nekem a szerelme a legnagyobb ajandek. :) Mindjart 6 honapja, hogy egyutt vagyunk.
2012. márc. 8. 13:38
 4/19 anonim ***** válasza:
Hát én szerintem semmit, nem igazán tartja fejben ezeket. Vagy talán max vmi kis virág, de mondjuk a karórát meg ilyen drága ajándékokat én túlzásnak tartom, mert nem olyan fontos ünnep szerintem.
2012. márc. 8. 13:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Sajnos igen anyagias ez a világ már :S Nálunk is csak azért volt nem elfelejtve a nőnap mert már 1 hete említettem neki többször is hogy legyen eszébe,mert nem mindegyik pasi tartja fejben. Én örülök hogy ezeket kaptam tőle,a karórát pedig nem vette hanem kapta egyik haverjától vagy nem tudom pontosan és így kaptam meg én. :)
2012. márc. 8. 14:36
 6/19 anonim ***** válasza:
Az enyém tíz éve nem bírja megjegyezni, mikor van nőnap- Szerintem semmit sem kapok.
2012. márc. 8. 14:43
 7/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: hát ez eléggé baj.
2012. márc. 8. 15:29
 8/19 anonim ***** válasza:

Kitett magáért rendesen.

Nem lakunk együtt,tegnap nálam aludt,igy mivel reggel mindig sietős,tegnap kaptam finom csokit (melóból jöttünk,igy virágot délutánig nem lett volna hova raknia).

Ma melóhelyen (együtt dolgozunk) többi fiúval közösen szintén csoki.

Délutánra viszont eligérkezett szüleinek,igy ment haza.

Erre nemrég nyílik az ajtó,és beállit egy szál virággal :)

Hogy nehogy már pont ma ne kapjak virágot (csak úgy spontán is kapok sokszor).

Világ legimádnivalóbb férfija,és nem a csoki vagy a virág miatt,hanem mert pár csókért képes volt feljönni hozzám.

2012. márc. 8. 20:56
 9/19 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon jó pasit választottál magadnak te is és itt sokan mások is akik hozzászóltak a kérdésemhez és kívánok nektek sok boldogságot illetve azért nőnapot is :) :D
2012. márc. 8. 21:16
 10/19 anonim ***** válasza:
55%
Szokásosan cirkuszt,és azt,hogy a rohadt,,hobbija"megint fontosabb annál,mint hogy egy héten két napot arra szánjon,hogy velem találkozzon.Távkapcsolat,de minek.
2012. márc. 8. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!