Szinglik! Ti hogy álltok a Valentin naphoz?
A párok máskor is körül vesznek!
Csak ilyenkor jobban felfújják a dolgokat.
Egyébként én nem láttom értelmét. /és ez akkor is így lenne ha lenne párom/
Ez is csak egy olyan angoloktól átvett "ünnep".
Ha majd ők tartják mondjuk a busójárást, vagy valami más magyar dolgot akkor majd én is fogom a valetin napot vagy a hallowent.
18/l
Nekem 7ugyan van párom,de ugyan úgy állok hozzá,mint mikor szingli voltam: egyenesen utálom ezt az ünnepet. Számomra annyira mézes mázas,rózsaszín,habosbabos,giccses hogy már szinte megfekszi a gyomrom. :) Ráadásul a "szerelmes"párok még rá is játszanak.
Ne keseredj el,majd megtalál téged is a szerelem. Járj nyitott szemmel :)
Nem lehetsz szomorúbb, mint bármelyik más napon, ez ugyanis egy üzleti célokból felfújt import ünnep, a magyar néphagyomány nem is ismeri. Sőt, inkább örülnöd kell, hogy ne kell fájjon a fejed az ajándékvásárlás miatt.
A szerelem akkor szép, ha őszinte és nem megjátszott, én ilyet kívánok neked, s akkor mindennap igazi, meghitt Valentin napban lesz részed. Ne is keresd a szerelmet, majd rádtalál ő, ebben biztos lehetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!