Ez mind szép és jó, amit az utolsó írt, de van egy bibi:
már van egy hagyományunk a "szerelem" ünneplésére. Évfordulónak hívják!
2013. jan. 28. 17:46
13/17 anonim válasza:
Vannak akik még hónapfordulót is ünnepelnek! :)
És hogyha valaki elkezdene hónapfordulós bögréket meg mindenféle ajándékokat gyártani akkor már ők nem ünnepelhetnék meg ezt maguk között, mert ez is csak marketinghúzás amivel arra csábítanak hogy vegyünk meg mindent? Tényleg nem értem mi baj a Valentin nappal. Az ünnepli meg aki megszeretné, aki nem az meg nem. Ennyi az egész. És hogy ne csak kötözködés legyen, a kérdésre is válaszolva azt tudom ajánlani hogy süss valami sütit, amiről tudod hogy szereti, és este egy különleges fehérneműdet is bevetheted és máris megadtál neki mindent :D
2013. jan. 28. 17:56
14/17 anonim válasza:
Ez az "ünnep" csupán azért van hogy okot találjunk arra hogy meglepjük valamivel a másikat,vagyis én így fogom fel.Szerintem csinálj neki valami apró saját készítésű dolgot(pl.ha van valami kedvenc mintája azt rakd rá valami hozzá közel álló dologra,legyen az egy darab papír is ha odavésed hogy "szeretlek" máris aranyos)vagy ajánlom a jól bevált süti készítését.:D
2013. jan. 28. 23:53
15/17 anonim válasza:
" azt tudom ajánlani hogy süss valami sütit, amiről tudod hogy szereti, és este egy különleges fehérneműdet is bevetheted és máris megadtál neki mindent :D"
Annyira tudom sajnálni a párokat, akiknek erre az alkalmat, "ünnepet" kell keresni.
2013. jan. 29. 09:20
16/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem erről van szó, hogy egyébként év közben ne adj neki semmit, Meeeert csak ezen a napon lehet kimutatni az érzéseidet, egyébként meg legyél tundra bugyiban máskor mindig. Na mindegy... unalmas már itt érvelgetni, aki utálja ezt a napot az ne ünnepelje aki meg meg akarja tegye kedve szerint!
2013. jan. 29. 16:25
17/17 anonim válasza:
A Valentin nap arra jó, hogy a téli szürkeségből kirángasson. Ez egy ilyen ünnep akart lenni. Vannak akik tartják, és vannak akik nem. Én a páromtól azt hittem, hogy nem akarja tartani, mert nem úgy ismerem, hogy ezeket az ünnepeket kedvelné, de tegnap kérdezte, hogy mit szeretnék, és így én is készülök neki valami kis ajándékkal. Egy szerelmes levéllel. szerintem ennyi pont belefér még a dologba, nem drága és nagyon-nagyon személyes :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!