Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vesztek a barátotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vesztek a barátotoknak Valentin napra?

Figyelt kérdés
én ezüst gyűrűt akartam vagy karkötőt vagy nyakláncot vmi ilyesmit -.-" egy gyűrű pl milyen árba van?
2010. febr. 9. 16:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2010. febr. 9. 16:31
 2/13 A kérdező kommentje:
jah és még vmi a barátom azt mondja h neki olyan gyűrű jön be ami jegy gyűrűre hasonlít olyan kör legyen nem mertem megkérdezni tőle de akk ezek szerint a sima karika gyűrűre érti?
2010. febr. 9. 16:34
 3/13 A kérdező kommentje:
szerintetek?!
2010. febr. 9. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért kell ezt ünnephez kötni? Szerintem ne vidd túlzásba, de hát te tudod.. És miért pont ilyenkor jut eszedbe? Ha nem lenne ünnep nem is vennél neki semmit? Ezzel az erővel minden nap lehetne valentin nap. : D de szerintem ne vidd túlzásba.. vegyél neki inkább kisebb ajándékot.: )
2010. febr. 9. 16:36
 5/13 A kérdező kommentje:
hmm én nem akarom sose túlzásba vinni Ő mindig vesz nekem vmi nagy értékbe én meg szeretném vissza venni és nem csak ilyenkor
2010. febr. 9. 16:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Semmit.

Megbeszéltük, hogy hanyagoljuk a témát.

2010. febr. 9. 16:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja értem: D Akkor megveheted neki.: ) Örülni fog:DDD
2010. febr. 9. 16:41
 8/13 A kérdező kommentje:
és kb milyen árba van egy gyűrű? az ilyesmivel nem nagyon vok tisztába -.-
2010. febr. 9. 16:46
 9/13 LN09 ***** válasza:

Bemész egy boltba és megnézed! Sok mindentől függ! Van ezüst gyűrű pár ezerért, de van több ezer, tízezerért is.

Szerintem most, hogy jön a Valentin-nap tuti felnyomják az árakat is.

Mi a férjemmel már sok éve nem veszünk Valentin-napra egymásnak semmit. Sok más ünnep mellett, ezt is külföldtől vettük át. Leginkább a virágosoknak és ajándékárúsoknak nagy haszon.

Szerintem sem cska ezen az egy napon kell ajándékozni. Valentin-nap elött mindenki be van sózva, hogy úristen mit vegyen... Tök felesleges.

2010. febr. 12. 20:15
 10/13 LN09 ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Ez kimaradt: minek kell még egy ezredik ékszer, plüss vagy akármi?!

2010. febr. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!