Kaptál valamit valentin napra?
Figyelt kérdés
Én még azt sem hogy boldog valentin napot,jó én sem mondtam vártam hogy ó mondja először,mivel ő amúgy is megkapta a múlthéten az ajándékát!2012. febr. 14. 19:29
31/37 anonim válasza:
Anyák napja azért teljesen más
32/37 anonim válasza:
Nem, mivel nincs agyhiányos kedvesem.
33/37 anonim válasza:
Tipikus magyar felfogás... Ha valami más, vagy nem "hádzsományos" magyar, akkor már rossz, nincs értelme, hülyeség, fölösleges... Amúgy meg ez egy olyan kicsi és kedves ünnep, mindenki kedveskedik valahogy a szerelmének egy kicsivel jobban mint általában... miért fáj ez bárkinek is? Ma már szinte az egész világon ünneplik, miért éppen M.o. maradna ki? Már így is eléggé le vagyunk maradva. Az meg végkép szánalmas, hogy aki ellenzi a Valentin napot, az fel van pontozva, aki meg megírja hogy együtt volt a párjával és megajándékozták egymást, az meg le. Most nekem sincs pasim, de jó látni, hogy a legjobb barátnőm szerelmes levelet meg nyakláncot kapott a szerelmétől és nem pattogok, hogy milyen sz*r ünnep ez.
34/37 anonim válasza:
Kaptam egy Sport szeletet, mert csak. De nem ünnep miatt, hanem, mert szeretem a csokit. És adtam enni a macskámnak, aki egyébként rajong értem, főleg, ha a füle tövét vakargatom.
Amúgy nem tartom ezt az ünnepet, és ideges leszek attól, ha arra emlékeztetnek, hogy egyedül vagyok.
35/37 anonim válasza:
Most komolyan lepontoztok, amiért a párom szülinapját ünnepeljük? Ha egyszer akkor van...
36/37 anonim válasza:
Életem legszebb Valentin napja volt! Én is adtam apróságokat a páromnak, ő pedig igen kellemesen meglepett, 3 szál vörösrózsa kiséretében átadott egy gyönyörű gyűrűt és megkérdezte: leszek-e a felesége! 3 éve vagyunk együtt és olyan rég vártam erre a pillanatra, bár soha nem beszéltünk róla, úgy éreztem, hogy nem házasságpárti és ezért ért akkora meglepetésként. Ez volt a legszebb ajándék, amit csak kaphattam!
37/37 anonim válasza:
Én a pasimnak adtam.
De nem kaptam semmit.
Őszintén kicsit fura volt a szitu.
De engem nem izgat különösebben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!