Minek? Hiszen az meg a szeretet ünnepe. És hát ugyebár nektek nem kell ünnep a szeretethez.
Tényleg nevetséges ez a sok képmutató.
2012. febr. 14. 19:56
22/37 anonim válasza:
Szerintem a kérdés bőven megválaszolásra került már :D
2012. febr. 14. 19:57
23/37 anonim válasza:
Nem vagyok "valentin nap gyűlölő" :D:D Csak fölöslegesnek tartom, mondva csinált ünnepnek, de ha te így értelmezted, gratulálok. És nem ismersz, ne képmutatózz le, nem hiszem, hogy te különb vagy azért mert ünnepelsz valamit, én meg nem.
2012. febr. 14. 19:58
24/37 anonim válasza:
A szerelmesek ezen a napon még szerelmesebbek, akik pedig éppen nem szerelmesek, még irigyebbek ezen a napon azokra, akik éppen szerelmesek. Nekem ezt jelenti ez a nap. Nem vagyok sem szerelmes, sem irigy, ezért tudom mindkét tábort megérteni. (Talán mégis nekem a legjobb?-:))))))
2012. febr. 14. 19:58
25/37 anonim válasza:
Jaj, gyerekek, ugyan már! Ilyesmin vitatkozni! Aki akarja, az tartsa meg nyugodtan, romantikázzon, aki nem akarja, az pedig ne tartsa!
Egy biztos: a szeretet kimutatásához nem kell külön ünnepnapnak lennie a naptárban. :)
24/n
2012. febr. 14. 19:59
26/37 anonim válasza:
Mi nem valentinozunk a barátommal. Egyrészt, mert nem képmutatásból, de az év többi napján sem sz.runk egymás fejére, hanem kimutatjuk az érzéseinket és odafigyelünk egymásra, másrészt pont február 14-én van a születésnapja. Így azt ünnepeljük ezen a napon.
2012. febr. 14. 20:00
27/37 anonim válasza:
Én nem kaptam, de felhívott a kedvesem, és említette, hogy meglep majd valamivel, amikor tudunk találkozni. Nem tudom, mit tervez, ő csak jelzésértékű ajándékot (édesség) fog kapni.
2012. febr. 14. 20:01
28/37 anonim válasza:
Nem vagyok Valentin nap mániás, de kis apróság mindig belefér ilyenkor, mert páromnak fontos. Egy fasza kis öngyújtót kap tőlem, ő meg beszállt a legújabb telefonomba.
Amúgy anyák napja is felesleges ennyi erővel (meg nőnap, és a többi), hisz az év mindennapján szeretni kéne őt, segíteni, plusz akkor lehetne nekem is rossz érzés, mert az enyém nem él. (szinglik utálják általában(!) a legjobban ezt a napot, azért írom az édesanyás dolgot erre)
22/L
2012. febr. 14. 20:10
29/37 anonim válasza:
szerintem nem is tudta, h azt a gatyát Valentin napra veszed neki....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!