Kaptál valamit valentin napra?
10:
Nekünk minden hétköznap olyan,mint nektek az ünnepnapok. Szent Valentin meg tehet egy szívességet,
ha a kedvességhez,meg egy kis meglepihez,csokihoz külön nap kell,és kötelező,akkor megette a fészkes fene az a nagy szeretetet.
Nekem minden nap valentin nap,mert szeretjük egymást.
Ja persze, Te biztosan minden nap valami kedves kis különlegességgel készülsz a párodnak és izgatottan várod, mit szól hozzá, és minden este mentek étterembe, vagy főzöl neki (vagy ő Neked) meglepetés vacsit, stb. stb.
Tudod kinek meséld :)))
13 is gyönyörű közhelyet írt :) Kár, hogy ez nem így van.
A Valentin nap plusz egy olyan nap az évben, ami egy picikét más. Ami - annak, aki hagyja - kiszakít a hétköznapokból. Amikor kicsit szebben kiöltözöl, kicsit jobban készülsz az esti vacsorára.
Ennyi erővel minek a karácsony, mert a többi nap nem szeretitek egymást? Vagy szülinapot sem tartasz, mondván: úgyis minden egyes nap öregszel?
én minden nap délre és vacsorára is főzök a páromnak és ha ő jár a boltba akkor soha nem feledkezik meg rólam így mindig hoz egy kis csokit
éterembe is elég sűrűn járunk, nekünk nem kell ahhoz egy külön nap hogy vegyünk a másiknak valamit vagy elmenjünk éterembe
Oké, értem. A sok Valentin-nap gyűlölő tökre romantikus mindennapokat él, mert ők úúúúúúúgy imádják egymást minden nap.
Hadd kérdezzem meg: szülinapon köszöntitek egymást?
Igen?
Minek? Régen rossz, ha csak a születésnapján adsz ajándékot a szerettednek.
Képmutatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!