Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » 24 éves lány vagyok és még...

24 éves lány vagyok és még sosem kaptam senkitől semmit valentin napra, szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 09:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14:45 Nem feltétlen ékszert vagy kézzel fogható ajándékra értem a figyelmességet. Ha elmegyünk együtt vacsorázni, állatkertbe, az uszodába, vagy csak sétálni és beszélgetni. Azzal is kifejezhetem mennyire szeretem, és sokszor többet is ér, és nem csak Valentin napon! De most egy olyan fiatal hölgy a kérdező akinek világosan érthető hogy fontos a Valentin nap és szeretne valamit kapni a párjától (már ha éppen van, ezt nem írta). De ha van párja és ennek ellenére soha semmit nem kap, akkor már az a tény is szomorú hogy még eszébe se jutott megkérdezni hogy mit gondol a Valentin napról, és ezért írtam hogy az ilyen pasi igenis bunkó, férfinak még csúfolni sem szabadna az ilyeneket!
2012. febr. 14. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez a "kisfiam" azért kellett, hogy komolyabb embernek tűnj? Egy női érvelésrendszer után?

Ha neked a figyelmességhez Valentin-nap kell (meg nőnap, meg anyák napja, meg szülinap, meg névnap, meg évforduló), akkor gondolkozz el azon, mekkora különbség van a magadról alkotott kép és a valóság között!

Nemhiába a lelkibetegek védőszentjének ünnepe ez... neked is milyen nagy szükséged van rá!

2012. febr. 14. 15:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Buta kicsi fiú, legalább felfognád amit olvasol, éppen az előtte levő válaszban írtam hogy nem csak Valentin napon!

De ismételten bizonyítod hogy te is a Bun... táborát erősíted, csak kötözködsz és közben fel sem fogod amit a másik ír. Vagy csak azért nem érted mert nincs akinek egy szál virágot adj? ha viszont van akkor csak sajnálni tudom szerencsétlen.

2012. febr. 14. 15:06
 14/14 badboy90 válasza:
Nem anyira de mar kaptall mashova vlamit nem? ::DD
2013. febr. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!