Szerintetek mit vegyek valentin napra a barátnőmnek? (normális válaszokat kérek) Egyébként a lány 12 éves.
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 19:22
1/23 anonim válasza:
Szív alakú csokit (Milkát)! Am megkérdezhetem hány éves vagy?
2/23 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2012. jan. 29. 19:28
3/23 anonim válasza:
csomagold össze magad egy ajándékcsomagba és add át magad örülni fog neki
4/23 A kérdező kommentje:
akkor hozz egy zsákot meg egy kötelet XD
2012. jan. 29. 19:29
5/23 anonim válasza:
Talán még egy plüssmacit a csoki mellé! Ennek minden lány örülne,sztem. Esetleg még ezek mellé odatűzhetsz egy vörös rózsát!
6/23 anonim válasza:
zsákot persze kis 10x10es ajándékcsomagba és egy masni a tetejére :D az már sokkal jobb
7/23 anonim válasza:
Gyerekpezsgőt, gumicukrot, vatacukrot, tic-taccot
8/23 anonim válasza:
Egy befőttes üveget, tele azzal a levegővel ami körül vett titeket az első csókotoknál.
10/23 anonim válasza:
szerintem egy szál vörös rózsa (amit kiszáríthat, hát az örök emlék marad...), esetleg egy bonbon... nem kell nagy költekezés, lényeg, h gondoltál rá. :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!