Szerintetek mit vegyek valentin napra a barátnőmnek? (normális válaszokat kérek) Egyébként a lány 12 éves.
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 19:22
11/23 A kérdező kommentje:
19:36-os válaszoló szerintem eléggé kevés az IQ-d ahhoz h felfogd azt a mondatot h normális válaszokat XD
2012. jan. 29. 19:46
12/23 anonim válasza:
hogyha romantikus alkat a csaj, szerintem egy esti séta, utána a szobádba egy gyertyafényes este...mindenhol gyertya, csoki, esetleg rózsaszirom...de mindegy is mit adsz neki mert ha ttól kapja akit nagyon szeret, akk nem számit, te is tudod...üdv ;)
13/23 anonim válasza:
Hát én gyertyafényes vacsorát nem javasolnék ebben a korban, akkor mit várnak majd tőled 10 év múlva?
Egy mozi meghívás egy szál virág, műjégpálya jegy, vagy amit kedvel a lány, egy jó élmény is örök emlék lehet.
14/23 anonim válasza:
Biztos örülne valami kis plüssállatnak, egy tábla csokinak (vagy bonbon-nak), esetleg egy szál virágnak, de mindegy mit veszel, biztos tetszeni fog neki! :)
15/23 anonim válasza:
12 éves kislány-hova gyertyafényezzenek?
Adj neki kézzel készített ajándékot( kép, általad varrt plüss állat-vannak nagyon egyszerű szabásminták, fa ékszeres dobozka kifestve vagy feldíszítve decoupage technikával, belsejébe tegyél cukorkát vagy bonbont) szerintem a lányok többsége ilyenkor kifejezetten örül neki.
16/23 anonim válasza:
A fentiek mind jók lesznek jóval idősebb korban. Addig vegyél neki vmi trendi, menő, drága, csillivilli, értelmetlen cuccot, hidd el, az lesz a nyerő!
17/23 anonim válasza:
Egy kis csokit vagy bonbont, és egy édi plüssállatkát. Egy vörös rózsa is jó ötlet. :) Tedd piros vagy rózsaszín ajándékszatyorba, és Valentin napon add oda neki :)) Ha nekem ezt adnák, én örülnék neki!! :DD
18/23 anonim válasza:
a kézzel készített ajándékok álltalában jobban szokta emlékeztetni a lányokat az illetőre, és látni fogja hogy nem csak gyorsan bementél egy boltba és megvetted az első cuki, szivecskés dolgot... egyébként ami nem is tul drága és aranyos is, fél szivecskés nyaklánc, egyik fele egyikőtöknek, másik másikótoknak, de a saját kezüleg készitett ajándékot nem lehet felülmulni
20/23 anonim válasza:
Ezek az ötletek borzalmasak... Vagyis a barbibaba meg a vacsi meg ezek... Tényleg valami kézzel készített dolog kéne. Ha tényleg szeret, akkor is örülni fog, ha nincs jó kézügyességed. Olyan dolgot csinálj, amit szeret. Például ha szereti a lovakat, akkor rajzolj neki lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!