Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Milen programot gondoltatok...

Milen programot gondoltatok ki valentin napra, a fejetekben hogyan jatszodott le?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én táppénzen vagyok, szívem dolgozni fog kettőig, 14:20-ra itthon lesz. Szerintem főzök valami nagyon finomat neki. :)
2012. febr. 10. 19:25
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Semmilyet.

Soha nem tartottuk, és nem is fogjuk.

2012. febr. 10. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem veszünk át minden buta csinált ünnepet.
2012. febr. 10. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Mi sem tartjuk ezt a mű, amerikai idétlen "ünnepet".
2012. febr. 10. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Semmit, idén a matematikusok megoldották a Valentin napot:

14-02-12=0 :D

Mi eddig se tartottuk, nem gondoltam ki semmit, én az év minden napján szeretem és pl. a szülinapján szívesebben megköszönöm, hogy van nekem, mint egy ilyen giccses ünnepen. Bocs, hogy érdemileg nem tudtam hozzá szólni.

Am. egy jó vacsora pont elegendő...:)

22-L

2012. febr. 10. 20:16
 6/12 anonim válasza:

Mi sem fogjuk különösebben megünnepelni,tehát nem lesz nagy felhajtás, térdre borulás, és csillagot lehozom az égről stb.

Mindketten dolgozni fogunk, én érek előbb haza majd, megfőzök valami finomat, esetleg gyertya az asztalra, és márvettem egy szép fehérneműt... :)

Igazából ezeket mi is mindennnap megtesszük,de azért egy kicsit most ráteszünk egy lapáttal.:)

2012. febr. 10. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy szexi fehérneműt vettem, de igazából nem csak az ünnep alkalmából, ezt amúgy is megteszem minden hónapban legalább egyszer.
2012. febr. 10. 21:02
 8/12 anonim válasza:

Mindenkinek aki szerint hülye ünnep:

azért lett kitalálva, hogy például az olyan házastársak, akiknek már semmi idejük egymásra, emlékeztetve legyenek egy évben egy napon, hogy figyeljenek oda a másikra.

2012. febr. 19. 01:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Azoknak a házastársaknak nem feltétlenül lesz idejük egymásra február 14-én sem, csak attól, mert Valentin nap van. Ismerek olyan házaspárt, akik gyárban dolgoznak, és hát Valentin napon is ott álltak a szalag mellett ráadásul két külön gyárban, így aznap sem tudtak egymásra figyelni.
2012. febr. 19. 13:57
 10/12 anonim válasza:

Utolsónak

az egy teljesen másik szituáció

de a gyár után hazamész, és kivételesen nem bedöglesz az ágyba, hanem hemperegtek egy jót.

2012. febr. 20. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!