Gaxal kérdése:
Mit vegyek valentinnapra egy csajnak aki bejön nekem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 20:07
11/20 anonim válasza:
én a helyedbe tuti küldenék neki vagy egy szál rózsát (sárga, rózsaszín...vöröset ne, mert megijedhet), vagy egy üzenetet, pl "Bírlak."... vagy "Tetszel nekem.", nem tudom, h h érzel iránta, de valami egyszerű, vidám kis üzenetet névtelenül. Aztán később, pl suliban (nem tudom, honnan ismered), odamennél hozzá és azt mondanád: Megkaptad az üzenetemet? :) Szerintem ez nem nyomulós, mégis érzékelteted vele, h bejön, aztán a reakciójából úgyis leveszed, mi a szitu. :) És ez szerintem a kevésbé csöpögős lányoknak is bejön. Hajrá! :)
12/20 A kérdező kommentje:
kösz, de nem vagyok valami nagy csajozós
2012. febr. 6. 19:00
13/20 anonim válasza:
akkor mondj néhány infót, h segíthessek: honnan ismered a lányt, mióta ismeritek egymást, milyen viszonyban vagytok, milyen időközönként találkoztok (pl napi/heti szinten) stb...
14/20 Tündianya válasza:
Kérdés, hogy szereti-e egyáltalán a Valentin napot. Sokan nem szeretik, mert másolt ünnep. Ha nem akarod lerohanni, akkor nem biztos a virág az első lépés, hanem egy aranyos képeslap. Aminek a mondanivalója mondjuk azért sejteti, hogy mit is akarsz. A reakció alapján aztán jöhet később egy randi virággal. :) De tényleg attól függ, hogy milyen típusú a lány, ahogy az előttem szóló írta. Mindenkinek más jön be.
15/20 anonim válasza:
Egy szép macit: Love-s felirattal! :D
16/20 A kérdező kommentje:
figyi 6 éve ismerem xD osztálytársam és minden 3dik szünetet vele röhögöm el
2012. febr. 9. 14:22
17/20 anonim válasza:
na, ez azt jelenti, h nap, mint nap találkozol vele, tehát könnyű helyzetben vagy, ha azt nézzük. :)
szerintem ha ilyen haveri viszonyban vagytok, kezdetnek simán elég lesz egy csoki, amit szeret. a lányok nagyon szeretik a csokit, legyen valami különleges ízű párszáz Ft-ért vehetsz bárhol (ne gagyi legyen, de nem kell feltétlenül sznob 1000-Ft-os.). Odaadod neki egy: "Ha már Valentin nap van... úgyis kedvellek." - szóval nem kell túlspiláznod, nem kell csajozós duma, de hihetetlenül jól fog esni neki, h gondoltál rá. és nem fogja érdekelni, h "csak" egy csokit kap, mert ha rózsát adnál, azt gondolhatja, h túlliheged. szóval csak hajrá! :) majd mesélj mindenképp, h mi volt! :)
18/20 A kérdező kommentje:
ok
2012. márc. 6. 13:33
19/20 anonim válasza:
ez se aktuális már. :D
na mire jutottál?
20/20 A kérdező kommentje:
arra, hogy láttam turja az orrát és a pulcsijába törli
2012. márc. 6. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!