Nemsokára itt a valentín nap mit adhatnék neki?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt és nem tudom mit adhatnék neki. Az ilyen cukiságok mint plüssállat vagy csoki kilőve. :D
Az sem lenne baj ha saját kezűleg meg lehetne oldani, mert az mégis többet ér szerintem ( :
17 / L
2012. jan. 30. 16:53
1/3 anonim válasza:
Süthető gyurmából akármi ami gondolod hogy tetszene neki.
Vagy sütit is süthetsz neki.
Nem tudom...mi nem szoktunk ilyenkor ajándékozni, bőven elég hogy együtt vagyunk, elmegyünk moziba vagy étterembe vagy bármi.
2/3 anonim válasza:
Süthetsz sütit, elkészítheted a kedvenc ételét, varrhatsz neki párnát, festhetsz bögrét, készíthetsz fa gyöngyből láncot, önthetsz gipszképet, amibe decoupage technikával képet ragaszthatsz, vagy csinálhatsz szerszámos dobozkákat: konzerves dobozokat lefestesz különböző színűekre és megcímkézed őket, köthetsz neki sálat. . .
3/3 anonim válasza:
Szüzességed van még? mert az tökéletes ajándék. :P
Amúgy meg, ha rám hallgatsz, főzz neki egy lábos marhapörköltet, azt tuti díjazni fogja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!