Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemsokára Valentin-nap! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára Valentin-nap! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy kis vitánk a barátommal.. gondolkozási időt kért, de végül kibékültünk. De annyira összetört bennem akkor valami, hogy képtelen vagyok kimondani, hogy "szeretlek" Nem tudom miért.. nekem még idő kell.:$ De érzem, hogy szeretem. Mondanom sem kell ez egy 11 hónapos kapcsolat.. de most, hogy jön a Valentin-nap nem tudom, hogy eszébe fogok-e jutni neki. Szombaton elmegyünk moziba utána meg haza.. és nem tudom, hogy mit adjak neki.. vagyis megvan az ötlet csak hülyén néznek ki, ha vinném a szív alakú tortát és Ő meg értetlenül állna ott. Mert rosszul esne. És nem akarom szóba hozni, mert az meg olyan lenne, mintha követelném, hogy adjon valamit. Nekem nem kell semmi csakhogy ne felejtse el ezt a napot és, hogy együtt legyünk. Ti mit tennétek, ha a párotok elfelejtené? Jó pofát vágnátok hozzá vagy mit? Előre is köszi: ) 17/L
2010. febr. 8. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá te vagy az ezredik valentinapos
2010. febr. 8. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
És ahhoz, hogy kimond azt hogy SZERETLEK ez az idióta Valentin nap kell?Mi a franc az a valentin nap?Ha igazán szereted nem kell ide valentin nap, csak mondd neki és kész!Ez a valentin nap is már csak ilyen divat baromság lett, az agyamra megy!Nekem is van párom és azt sem tudjuk mi az a valentin nap!Szeretjük egymást ész kész!
2010. febr. 8. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
2010. febr. 8. 17:45
 4/5 anonim válasza:
én is hülyeségnek tarom a Valentin-napot,de a kérdés feltevője,nem erre volt kíváncsi ;) sztem hozd fel a témát,ha jó a kapcsolatotok,simán megbeszélhetitek,hogy megajándékozzátok e egymást,vagy nem :)
2010. febr. 8. 17:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem valóban nem a valentin-napra gondolok. :D Hanem inkább attól félek, hogy már nem lesz ugyanolyan mint régen. Hogy nem lesz elég őszinte. Sajnos mostanában alig tudunk találkozni az egyetem miatt és nekem ez rossz, de elfogadom. Meg akarom lepni, de nem csak azért, mert ez a nap van.. hanem azért, mert megérdemli. Csak néha úgy érzem én többet teszek ebbe a kapcsolatba, mint Ő.
2010. febr. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!