Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Mennyire késői Valentin-napra...

Mennyire késői Valentin-napra ajándékot adni most a kiszemeltemnek, ha nagyon betegeskedett és csak most jött először suliba?

Figyelt kérdés

Vidéki a leányzó, emiatt nem mehettem utazhattam volna ki suli közben hozzá.

De most újra jár suliba, így gondoltam, hogy odacsempészek valamit az asztalára vagy beleejtek valamit "véletlenül" a táskájába. Gondolkodtam sok mindenen... Szoktam verseket írni, bár főleg az asztalfióknak. Többek között róla is írtam már. Esetleg, ha azt odaadnám a kedvenc virágával?

Mit gondoltok, mennyire késői ez most?

febr. 25. 20:44
 1/6 Potyondi Gergely ***** válasza:
91%
Nyugodtan küldhetsz neki. Én a múlthéten küldtem külföldre az unokaöcsémnek valamit utólag Karácsonyra, meg a szülinapjára is küldtem valamit előre.
febr. 25. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Ez már inkább egy örülök, hogy jobban vagy ajándék lenne.
febr. 26. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Ifjú Ady! A verset online is elküldhetted volna, de ugyanakkor verssel nyitni erős kezdés volna, ha nem álltok kapcsolatban egymással!
febr. 26. 09:43
 4/6 A kérdező kommentje:

#3.

Megismertem, csak nem tudja, hogy velem beszélgetett. ;-) Van egy anonim csetes oldal, ahol csak felhasználónév van, én meg kinyomoztam a felhasználónevét a leányzónak. ^^ Ugyanolyan okos, művelt, kedves, aranyos, nőies lány, mint amennyire gyönyörű, kecses, lágy tekintetű, aranyos stb. kívülről. Akkor lettem belé ennyire szerelmes, előtte csak tetszett.

febr. 26. 15:25
 5/6 anonim válasza:
78%
Szerintem ennyire ne izguld túl a valentin napot. A szándék a fontos és a figyelmesség. Ez dátumtól független.
febr. 27. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Érzelmeket ráérsz akkor kimutatni, ha kölcsönös a vonzalom. A verset még mindig nem javaslom előre.
febr. 27. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!