Mennyire késői Valentin-napra ajándékot adni most a kiszemeltemnek, ha nagyon betegeskedett és csak most jött először suliba?
Vidéki a leányzó, emiatt nem mehettem utazhattam volna ki suli közben hozzá.
De most újra jár suliba, így gondoltam, hogy odacsempészek valamit az asztalára vagy beleejtek valamit "véletlenül" a táskájába. Gondolkodtam sok mindenen... Szoktam verseket írni, bár főleg az asztalfióknak. Többek között róla is írtam már. Esetleg, ha azt odaadnám a kedvenc virágával?
Mit gondoltok, mennyire késői ez most?

#3.
Megismertem, csak nem tudja, hogy velem beszélgetett. ;-) Van egy anonim csetes oldal, ahol csak felhasználónév van, én meg kinyomoztam a felhasználónevét a leányzónak. ^^ Ugyanolyan okos, művelt, kedves, aranyos, nőies lány, mint amennyire gyönyörű, kecses, lágy tekintetű, aranyos stb. kívülről. Akkor lettem belé ennyire szerelmes, előtte csak tetszett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!