Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Férfinak Valentin napra?

Férfinak Valentin napra?

Figyelt kérdés
Kicsit csóró vagyok, viszont meg szeretném lepni. Olyan 8-9 ezrem lenne rá. Néztem ezt az Antonio Banderas parfümöt. És a bugattit. De nem tudom hogy ez illő e? Vagy valamilyen kulcstarto? Csajok, pasik segítséget szeretnek!
ma 12:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Antonio Banderas parfüm szerintem finom.
ma 12:52
 2/14 anonim válasza:
100%

Én randit szerveznék a helyedben, vagy esetleg sütit sütnék, sapkát horgolnék. De te ismered a párod.

Mi pl úgy ünnepelünk, hogy lesz egy randink, (ami amúgy más napokon is szokott lenni, kb minden héten kettő) elmegyünk egy helyre, ahova már egy ideje terveztünk, ezen kívül pihenünk egész délután és este. Masszázs, film és valami kaja. Nekem ez a lényeg, hogy együtt töltsük, az ajándékok nem annyira fontosak.

ma 13:01
 3/14 anonim válasza:
100%
Én a feleségemtől egy saját készítésű ékszertartót kapok a gyűrűmnek és a karkötőmnek. Ezen kívül lesz a szokásos romantikus program: közös reggeli, masszázs, séta és éjszakai fürdő. Nem hiszem, hogy túl kéne gondolni. Amúgy a parfüm rendkívül személytelen.
ma 13:09
 4/14 anonim válasza:
53%
Szerintem nekik elég a szex.
ma 13:14
 5/14 anonim válasza:
68%
Nem tetszene, ha a párom ilyen sokat költene egy ajándékra. Elég egy kis csoki vagy valami. Most volt ajándékozás karácsonykor, alig telt el egy kis idő, hova költekezzünk már megint?
ma 13:19
 6/14 anonim válasza:
100%
#4 Remélem így kezel téged a párod is nőnapon és kapsz egy gazt, mert "elég neki a virág".
ma 13:22
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

Használ egyáltalán parfümöt?

vegyél neki csokit, piát azt kész. 9eből kijön

ma 13:33
 8/14 anonim válasza:
100%
Süss egy kis sütit, személyes és marad pénzed is.
ma 13:36
 9/14 A kérdező kommentje:
7. Használ igen. De pont fogyóba van. De ő leginkább márkássat használ.
ma 13:40
 10/14 anonim válasza:
100%
Parfümből csak olyat érdemes venni, amiről tudod hogy szereti az illatát.
ma 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!