Mi a véleményetek erről a Valentin napi ajándékról?
Igazabol a fo ajandek az egy 2 napos wellnes pihenes
Viszont lenne egy kis mellek ajandek es ebbe szeretnem a velemenyeteket kerni.
Ferjem nagy Calvin K. marka rajongo.
Gondoltam veszek neki egy taskat ezen a markan belul
Errol lenne szo: [link]
Ma mar megis erkezett igazabol kis egyszeru taska,jol pakolhato. De elbizonytalanodtam. Szerintetek jo ajandek?
Jol nez ki?
Negativ velemenyt is varok viszont akkor indokold is meg miert, es helyette te mit vennel!
Oszinte leszek,egy oraba biztosabb lennek
Talaltam is szepen viszont most tobb szaz ezer ft ot nem tudok kiadni
A weekender nem edzőtáska - a weekender, ahogy a nevében is van, hétvégi kétnapos üzleti útra vagy családi pihire való tatyó, hogy ne kelljen nagy bőröndöt vinni, stb. Férjem is használ ilyet, ha céges útra megy.
Sztem formás kis darab és ha a férjed szereti a táskákat, pláne a márkát, akkor tuti örülni fog. :)
Talán ha bizonytalan vagy, tedd a fő ajándékot bele, akkor lesz a táskának is apropója.
Szerintem rendben van ez az ajándék. Sőt még túl is teljesítetted, mi el szoktunk menni vacsizni és ennyi.
Pedig oda egyébként is sokat járunk. 😁
Komolyan?!
Ezt jo olvasni 😊
Ez a weekender azthittem valami márkán beluli nev 😄na ennyire ertek hozza...
Szerintem jó. Egyszerű, nem csicsás, fekete. Ha szereti ezt a márkát, akkor biztosan örülni fog neki.
Pont jó lesz a 2 napos wellness pihenéshez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!