Ki,mit vesz a párjának Valentín napra?
Figyelt kérdés
Sziasztok,kiváncsi vagyok ki mivel lepi meg a párját,igazábol ötleteket gyűjtök:)Ird meg leci férfinak vagy nőnek veszed/készited:)Köszönöm2023. jan. 17. 13:36
24/30 anonim válasza:
Semmit.
Miért kéne? :)
33n 39 ffi
26/30 anonim válasza:
Ha éppen akkor fogy el valami, akkor azt.
27/30 anonim válasza:
Nekem nincs senkim úgyhogy semmit :(
28/30 anonim válasza:
Ajándékot mi nem adunk egymásnak és elég ritkán megyünk bárhova, úgyhogy az ilyen alkalmakat megragadom és nézünk egy stand up-os előadás időpontot a közelünkben vagy lazulunk azon a hétvégén valami közeli termál uszodába (nem ottalvós... meg mi ezt jobban szeretjük, mint éttermbe menni)
30/30 anonim válasza:
Tényleg ezen a napon akarják valakik megvallani a szerelmüket? Ajjjjjj milyen eredeti, hogy egy előírt napon, pont olyan érzelmek törnek elő valakiből amit az elvárás diktál! Gratulálok!
Elhatárolódom a valentin-naptól (szándékosan kis betűvel). Személy szerint egy erőltetett, mesterségesen gerjesztett giccsnek tartom. Nem vagyok hajlandó megünnepelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!