Mit vegyek a csajomnak Valentin-Napra?
Szerintem ne vegyél neki semmit, max egy rózsát, de inkább annyit se.
Ha van esze felmegy tiktokra vagy instára, megnézi hogyan ünnepelnek ilyenkor a rendes párok, rájön, hogy a ti kapcsolatotok szar és szakít. Sír 1-2 hétig, majd talál egy rendes pasit, aki minden jóval elhalmozza. (Amúgy ez az én love sztorim, úgyhogy nagy esélye van másnak is ;)).
kellemes ünnepeket :)
#23 Legyél erős, de jobb ha tudod, a világ nem körülötted forog.
A szeretetet megcsalásokban sem mérjük, vagyis nem szereted, ilyen szempontból tök mindegy, hogy mit nem veszel neki.
Szeritem sokan vagyunk inkább egyedül, mint "időtöltés céljából" valakivel, akit nem szeretünk.
Ha el akarom tölteni az időmet, előveszek egy könyvet. Ha valakit nem szeretek, nem vagyok együtt vele.
Érdemes lenne elmenned dokihoz, egy röntgen felvétel megmutatná, hogy meg van-e még a gerinced.
23!
Egy szóval nem említettem, hogy az elhalmozás a lényeg. Csupán meglátja a többi képet és rájön arra hogy a ti kapcsolatotok szar.
Nagyon vicces vagy, utolsó mondatod különösem humorosra sikerült :D Nyugi van gerincem :D
Nem vagyunk egyformák, jó, hogy vaalki itt van kéznél és annak meg kifejezetten örülök, hogy a csajom ahhoz kellően elfoglalt, hogy ne vegye észre, hogy más csajok is vannak. De ez egyáltálán nem gond, vagyis.. Rajtatok meg nyilván Rajta kívül senkit nem zavar. Tudom, hogy nem én vagyok a világ legrendesebb pasija, de tervezek másik varosba költözni és covid volt, meg ilyesmi, szóval nem jött össze, uantkoztam, meg ez nem jon ossze, addig megtartom a csajt. Nem rossz fej ő, de nem passzolunk minden teren, nem is vele képzelem el. Meg neki is jó, hogy vagyok neki, ha baj van, akkor elegge gyorsan ottvagyok, segitek tényleg , ram lehet szamitani olyankor.
Vicces fiú vagy te, csak abba nem gondolsz bele hogy a csajszikád is hasonlóan mókás lehet ;)
Honnan tudod hogy neki nincs másik palija? Aki ott van vele, mikor te nem? Aki törődik vele mikor te nem? Aki szereti őt mikor te nem? Lehet a csajszi is ugyanúgy gondolkodik mint te, nem volt még alkalma szakítani, ezért addig mással kiéli magát, neked meg marad a hiszti meg a fejfájás.
Szerintem se vegyél neki túl nagy ajándékot, annak úgyis jobban örül amit mástól kap
Tényleg sajnálom a lányt. A normális pasik magányosak, az ilyeneknek pedig van párjuk...
Szerintem ne adj semmit és akkor talán realizálja a lány, hogy mekkora egy férfiatlan alakkal volt eddig együtt. Ha feltétlenül akarsz adni, adj neki egy normális fiút és szakíts vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!