Mit vegyek a csajomnak Valentin-Napra?
Nagyon viccesek vagytok. Nem viccnek szántam a kérdést.
Kedves 3. Az életben nem mindig azt kapjuk, amit szeretnénk :D Amúgy ha szakitanék, akkor egy hétig sírna a csaj, úgyhogy nem szakítok.
Jó, tudom, hogy nekem is van néhány aprócska hibám, de nem ez most a lényeg. Épp ezért szól a kérdés arról, hogy mit vegyek neki Valentin-napra? És nem arról, hogy én milyen vagyok.
Ő is érzi már szerintem, hogy ez a hajó elúszott, épp ezért nem welnesshotelbe viszem, semmi romantika, csak egy kis figyelmesség. Sokat hisztizik, gyakran faj a feje mostanaba, persze csak ha szexre kerülne sor. Én sem vagyok fából, Brazzerst meg nem lehet hetedig nézni, szóval a rárántás is csak ideiglenes megoldás. Vannak alkalmi csajok, akik szexelnek velem. A baratnom meg baratnom. Így ez mindenkinek jo. Na meg na vannak meg dolgok. Egyszer elek sracok. Most kell élvezni az életet. Nem erek arra rá h a csajomnak faj a feje. Szóval megmondanatok végre h kis fenét vegyek a csajomnak megis ami nem azt sugallja h annyira szeretlek h mindjárt meghalok erted , hanem csak azt, hogy szeretlek na te kis hisztis butus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!