Ne haragudj, de nekem ez se nem szép, se nem őszinte. Nem jönne be.
2021. febr. 10. 20:55
3/23 anonim válasza:
Ó bakker, szólhattál volna, hogy tegyek lavórt a monitor alá, most minden tiszta nyál lett.
2021. febr. 10. 21:26
4/23 anonim válasza:
Me szóljátok már le, az igyekezete nagyon aranyos és értékelendő, és neki is biztos tetszene, de nehány jó a többeikkel ellenben építő tanács:
Rímekre figyelj jobban
Legyen kicsit egyedibb
Legfontosabb: legyen személyesebb, hogy érezze hogy neki szól, nem egy poltról leakasztott szerelmes szöveg.
2021. febr. 10. 21:37
5/23 anonim válasza:
Hát én kiröhögnélek 😄
2021. febr. 10. 21:43
6/23 anonim válasza:
Akkor már inkább ezt:
Vágyom
A csókod, az ajkad
A szíved
Ahogy dobban halkan
Éjjel
Amit áztat a mámor
Repülnek az órák
Egy, kettő, három
Hangod
Ami lágy, ami édes
Kívánom azt
Ez ne érjen véget
Tűz
Ami átjár, perzsel
Felfal a vágy
Most s még ezerszer
2021. febr. 10. 22:05
7/23 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy 6-os trollkodik, vagy neki sincs homloklebenye.
2021. febr. 10. 23:52
8/23 anonim válasza:
Ez valami borzalmas, förtelmes, undorító, mindjárt kidobom a taccsot. Pedig full józan vagyok, szóval ez így azért elég $zar ügy. Ha hasonlóan tehetséges vagy az éneklésben is mint a dalszövegírásban akkor szerintem inkább használd másra a csöpp kis szádat, annak nagyobb sikere lesz.Annál amire gondolok nem hátrány hanem inkább előny ha jó nyálas.
2021. febr. 11. 00:16
9/23 anonim válasza:
Utolsónak igazat adok 😃😃
2021. febr. 11. 02:08
10/23 anonim válasza:
Sose azt nézd hogy mit mondanak,hanem azt hogy kik mondják.Mivel itt nem lehet látni senkit,ezért nem is kell foglalkozni velük.A magyarok szeretnek,sőt imádnak mindent és mindenkit lefikázni,általában azokat a dolgokat amikhez ők nem konyítanak.Szerintem egyszerű,de jó,nyugodtan előadhatod a szerelmednek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!