Az jogsértő, hogy ha valaki itt egy több tízezres instagram oldalról kér véleményt?
Figyelt kérdés
Például szeptemberben kiírza valaki, hogy mit gondoltok okosszepseg instagram oldalról? Itt meg elmondták többen a véleményüket... Aztán feljelentéssel fenyeget.
Vagy mit tondoltok Kulcsár Edináról? Az illetőnek félmillós követője van, tudtommal közszereplő, influencer.
Vagy negatív kritikát nem lehet írni?
2021. febr. 10. 15:21
1/5 A kérdező kommentje:
Ezeket nem én írtam ki, csak szerintem ezekben a kérdésekben semmi törvényellenes nincs. Most ha hirdeti agyba-főbe az insta oldalát, véleményt is lehet írni szerintem. Meg a hozzászólásokhoz a kiírónak semmi köze.
2021. febr. 10. 15:22
2/5 anonim válasza:
Feljelentett vagy csak fenyegetett? Mert fenyegetni lehet, de szimpla véleményért, ha az nem törvénysértő (pl. rágalmazás), akkor nincs mit feljelenteni.
3/5 anonim válasza:
Elvileg szólás szabadság van, így egy szimpla vélemény nem oszt nem szoroz. Ha rágalmazod, vagy esetleg fenyegeted az teljesen más.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért fenyegetett, mert ki lett írva, hogy "mit gondoltok okosszepseg instagram oldalról?"
A hozzászólásokat mások írták, de ott is többen elmondtká csak a véleményüket, de ahhoz nyilván a kérdezőnek semmi köze
De nem értem, neten hirdeti magát, véleményt meg nem lehet róla mondani?
2021. febr. 10. 15:46
5/5 anonim válasza:
Egy kérdésért nem lehet feljelenteni senkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!